27 Nisan 2024 Cumartesi

Ferdi Tayfur'un kızı Isparta'da evlendi

Ferdi Tayfur'un kızı Isparta'da evlendi

Isparta

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz gün Isparta'da bir köy evinde nikah masasına oturdu. 

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur , yeni tanıştığı Muhammet Aydın'la Isparta'da evlendi. 

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'ın evliliklerinin sahte olduğu iddia edildi. Tayfur, iddialara Instagram sayfasında yanıt verdi.

'ÇOK KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİM'

İşte Tuğçe Tayfur'un açıklaması:

"Kendini bilmez fake hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyomuş bazı Magazin profillerine... Ben çok kötü günler geçirdim, evet... Bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evrilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu. Manevi olarak kayboluyordum yavaş yavaş... İnandığım ne varsa gidiyodu elimden... Güçlü durmaya çalıştıkça üstüme karabasan gibi geliyodu bana yaşatılanlar... Namazlarımı bile aksatmaya başlamıştım. Derken Muhammet'im çıktı karşıma, sanki Allah 'tamam bitti sınavın' der gibi gönderdi onu bana... İkimizin de kalbine öyle masum, öyle içten sıcaklık verdi işte... Sonra tabiri caizse dağ gibi durdu yanımda, yaşatılan şeylere şahit oldukça daha da sarıldı bana ve ailemden bir parça oldu. Allah ilmek ilmek işledi bizi birbirimize."

"ÇIPLAK RESİMLER GÖNDERDİLER"

"Muhammet için yine “FAKE” hesaplardan iftiralar atıldı, yazmadığı şeyleri yazmış gibi gösterdiler, devletin izin verdiği ruhsatlı silahı gözüktü diye mafya dediler, bazı kişilerle ortak takibi olan kadınlar Muhammet'in instagram hesabının dm kutusuna tanışma yazıları, çıplak resimleri göndererek iğrenç oyunlar kurdular. Ama Allah Muhammet'i boşuna göndermemişti bana, işinde gücünde, o da sadece yuvam olsun çoluk çocuk huzurlu sakin bi hayatım olsun, 'ahiretimize hazırlık yapabileceğim bir eşim olsun' diyen bir adam. Biz evlendik ama kuduranlar daha da kudurmaya başlamış."

"ISPARTA'DA KÖY EVİNDE EVLENDİK"

"Siz böyle yaptıkça biz daha da kenetleniyoruz halbuki... Umarım, bize yaşatmaya çalıştığınız ne varsa size döner çünkü siz insanlıktan nasibini almayan dinin arkasına saklanıp; aslında şeytana uşaklık eden varlıklarsınız. He bu arada biz ne İstanbul'da ne de Sivas'ta evlenmedik. Ispartada aile dostumuz Ümit Amca'nın köy evinde el ele tutuşarak bağlanmış kalplerimizi imzayla taçlandırdık. Düğün istemedik, düğün zaten bizim için şuan kurduğumuz bu yuva... Sabah namazlarımızda Muhammet ile ettiğimiz dualardan biri 'Allah nazarlardan hain insan görünümlü şeytanlardan uzak tutsun ailemizi'... Amin"
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hatice çelik.

01 Eylül 2023 Cuma 09:44

Allah mutlu etsin. Sağliklı yaşat sin. Sağlinlı evlatlar versin. huzurlu mutlu bir ömür boyu .mutlu olun inşallah.

Mehmet Özdere

31 Ağustos 2023 Perşembe 15:13

Bu ne utanmazlık ya. Ferdi Tayfur'un kızının evlenmesi çok mu önemli.

Emine Şimşek

29 Ağustos 2023 Salı 19:48

Şaşırtıcı durum babanı dinleseydin

Rıza

29 Ağustos 2023 Salı 16:28

Âllah mesut etsin inşallah

deli dumrul

29 Ağustos 2023 Salı 14:53

hı güldür güldür deki naime benim arkadaşım yılda 1 kere gelir ısparta ya; inanırsan :))

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR