02 Mayıs 2024 Perşembe

EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYDI FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYDI FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Isparta

ISPARTA'nın Sütçüler İlçesinde bir mermer ocağında üzerine kaya parçası düşen işçi 39 yaşındaki 4 çocuk babası İbrahim Ateş yaşamını yitirdi.

Olay gece saatlerinde Sütçüler'in Camiliköy üstü mevkiinde bulunan bir mermer ocağında meydana geldi. Mermer ocağında çalışan İbrahim Ateş, iddiaya göre makineyi çalıştırdıktan sonra ısınmak için kulübeye gitti. Kopan kaya parçası ise kulübenin üzerine düştü. Kulübenin içinden çıkamayan İbrahim Ateş olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından İbrahim Ateş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Öte yandan bölgede doğa için mücadele veren Mahmut Aksu, mermer ocakları ile ilgili hiç bir denetimin olmadığını, Bölgedeki tarım arazilerinin mermerciler tarafından köylülerden satın alındığını ve moloz yığınları ile doldurulduğunu söyledi. Bölgeye sadece Valinin gitmesi tüm sorunları çözeceğini belirten Mahmut Aksu, Devletten tek isteğimiz denetlemedir. Tarım arazilerinin kontrol edilmesidir. Devletimizden boynumuz kıldan incedir" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Yilmaz

24 Şubat 2020 Pazartesi 07:18

Isparta'nin en güzide köşesi diye iftihar ettiğimiz doğa harikası yazılı kanyon tabiat parkininda içinde bulunan candir'in mermerciler tarafından talan edilmesini yetkili yetkisiz herkez sadece izliyor. Ne tarım arazisi kaldı, ne endemik bitki cesitliligi barındıran yaylası kaldı, ne de doğal yaşam alanı. Pervasızca yapılan yalanın etkisi geri dönüşü imkansız tahribat sadece ah vah edilerek geliştirilmekte. Bu talani gördüğü halde sessiz kalan her bireyin gelecek nesil adina vebali bulunmakta

Yemek sepeti (ilçe. Başkanı)

24 Şubat 2020 Pazartesi 00:22

Arkadaşlar lütfen başkanlarımız en iyi araçlara binecek ama Facebook da milli arkadaşlar diğeri de yemek işlerinden partiye bakamıyor Mermercilere kim bakacak!!! Okullara verdiği önemi (maddi olarak) sorunlarada gösterse heryer şantiye sahası olmaz !!!! Sütçü l e r l i(badaplı)

Tabak yurt 32

23 Şubat 2020 Pazar 21:10

İlçenin siyasi parti başkanları Antalya'da geçeceklerini boy işler ile uğralacaklarına haftalık boş muhabbet toplantıları yerine mermer ocaklarına baksınlar Mercedes e binmekle olmuyor başkan bey millete hava yapmayın millete sütçüler 2300 nüfuslu bi kasaba !!!!

Memet

23 Şubat 2020 Pazar 16:18

Bıktık mermer ocakları dan. Tamam açılsın ama köylerin dibine ve doğaya zarar vermesinler. Güzelim yazılı kanyon ne hale gelmiş. Sütçüler AKP belediye başkanı ilçe başkanı yan gelip yatmayın. Köyleri Bi gezin mermer cinlerin verdiği zararı görün. Toz bulutu köyün üstünde çöreklenmiş. Sesten ****arımız babalarımız rahatsız. Cimere durumu yazacağım. 4 vekil bir gelin bakın. Seçim zamanı Aklınız gelir. Ankarada n bu iş olmaz.

BÜLENT

23 Şubat 2020 Pazar 15:18

İş güvenliği tedbir ve denetimleri yeterli değil demek ki. Mermer taşıyan tırların tonaj kontrolü yapıldığını gören var mı bu da bir eksiklik mesela. Neden yapılmıyor insan merak ediyor?

Koylu

23 Şubat 2020 Pazar 14:24

Ya Ruhsat aşımları. Calışma Bakanlığı mermer ocaklarına grup halinde ve müfettiş görevlendirilmelidir yalnız giden fmüfettişler yanılıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR