29 Nisan 2024 Pazartesi

EVİN EVLADI GİBİ KARŞILANDI

EVİN EVLADI GİBİ KARŞILANDI

Isparta

Bağımsız Eğirdir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri ÖZMERAL, akşam sonrası gittiği yeşilada mahallesi kahvehanesinde evin evladı gibi karşılandı.       

Toplantıya katılanlar Yeşilada’ya yapılan hizmetleri hiç unutmadıklarını ifade ettiler.

Üç saate yakın sakin bir ortamda yapılan sohbette Bağımsız Belediye Başkan Adayı ÖZMERAL, Yeşilada’ya ait Koruma Amaçlı İmar Planının ilk defa kendi döneminde hazırlattırıldığını belirterek planda (Kale Burnu – Can Ada) , (Can Ada – Yeşilada) arasında iki köprünün yer aldığını ve planın onaylanmasından sonra Yeşilada halkının imar konusunda rahatlayabileceklerini ifade etti.

ÖZMERAL zaman zaman soru cevaplı geçen sohbet ve fikir alışverişinde Yeşilada konularından başka Eğirdir ile ilgili konulara da temas etti. Doğalgaz, içme suyunun pahalılığı, otopark ücretleri gibi önemli konularda ki sorular cevapsız bırakılmadı.

ÖZMERAL’in 2009-2014 yılı Belediye Başkanlığı döneminde Belediyenin bütün mallarının hacizli olduğunu ve çok sıkıntılı günler geçirildiğini, buna rağmen 5 yıllık döneminde halkı bezdiren çamurdan, tozdan, çukurdan kurtarmak için yapılan yol, kaldırım ve diğer alt yapı hizmetleri karşılığında kimseden bir kuruş para alınmadığını belirtmesi çok dikkat çekti.

Toplantıda Muhtar Şükriye KILINÇ ile MHP’den Belediye Meclis Üye Adayı Hatice PAŞİK de vardı. Mahalle sakinlerinin katıldığı ve bayanlarında iştirak ettiği toplantıda isteyenlerin görüşlerini belirtmesi ve birbirlerini sakinlik içinde dinlemeleri samimiyetin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Yeşilada sakinlerinin ÖZMERAL’i kendilerinden biri olarak gördüklerini, yaptığı hizmetleri taktir ettiklerini ve rahatça görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek “Gerçekten samimi ve verimli bir toplantı oldu, partilerin kalabalık olarak geldiklerinde böyle bir samimiyeti bulamıyoruz. Şimdi kendimizi evimizdeyiz gibi hissediyoruz, rahat konuşabiliyoruz.  ” demeleri geceye damgasını vurdu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı ÖZMERAL yetki verilirse önce israfın önleneceğini, tasarrufa uyulacağını belirterek “Önceki dönemde nasıl başarı sağlandıysa Allah’ın izniyle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halkımızın gücü, Belediyemizin gücü olacaktır.” dedi.

ÖZMERAL toplantıdan ayrılırken toplantıya katılan Yeşilada sakinlerine gösterdikleri sıcak ve samimi kucaklayışlarından dolayı teşekkür etti.

Bağımsız Aday, Yeşilada’daki toplantıya önceki dönem Belediye Meclisi Üyesi olan Tanju OKTAR ile katıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nerelere kaldık

18 Mart 2019 Pazartesi 00:57

gözüm yaşardı çok duygulandım.....

Aslı Astarıyok

16 Mart 2019 Cumartesi 23:25

O işleri AKP vardida öyle yapti. Kenndini nimet saniyor. Boylelerin tek ****esi Akp kazanmasin. 5 yil oncede ayni seneryoyu Aksuda yaptilar chp yi kazandirdilar. Hepsi ayni plan..bilen biliyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR