01 Mayıs 2024 Çarşamba

Esnafımıza nefes aldıracağız

Esnafımıza nefes aldıracağız

Isparta

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın seçim çalışmaları kapsamında bugün çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Günaydın, onların sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanı buldu.

Esnafın kira fiyatlarının yüksek olmasından şikayetçi olduğunu belirten MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “ben esnaf odaklı anlayışla çalıştım, göreve gelirsek yeniden esnaf odaklı çalışacağız. 5 senedir belediye kiracılarına fahiş zamlar yapıldı. Biz bunu yüzde 1 düzeyinde tutmuştuk. Yine böyle yapacağız. Esnafımıza bir nebze de olsa nefes aldıracağız” dedi.

“Göreve gelirsek tüm Isparta’nın mutluluğu için çalışacağız” diyen MHP’nin Adayı Günaydın, Isparta’yı bir huzur kenti haline getireceklerini kaydederek, “Isparta yeniden en yaşanabilir bir kent olacak” dedi.

** ÜZÜM PAZARINDA ALIŞVERİŞ GÜNLERİ TEKRAR YAPILACAK

Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Üzüm Pazarı esnafını da ziyaret etti. Üzüm Pazarı ve çevre esnafın desteklenmesi için daha önce “alışveriş günleri” düzenlediklerini hatırlatan Başkan Adayı Günaydın, “Belediye tarafından burada bir takım restorasyon çalışmaları yapılmış. Dükkanların dışını yapıp içini bırakmışlar. Esnafımıza külfet olmuş. Diğer taraftan bu çarşının üst örtüsünü kaldırmışlar. Yağmur ve kar yağdığında esnafımız burada mağdur oluyor. Göreve gelir gelmez buranın mimarisine uygun bir şekilde üst örtüyü tekrar yapacağız. Ayrıca burada daha önce alışveriş günleri düzenleyerek esnafımızı desteklemiştik. 5 senedir bu çalışmada yapılmadı. Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden birisi de bu olacak” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üzüm pazarı

23 Şubat 2024 Cuma 13:31

üzüm pazarı zaten yeni restore edildi ve muazzam bir görselliğe kavuştu yıkıp eski haline mi getircek acaba

Fısfıs ekrem

23 Şubat 2024 Cuma 13:08

Isparta 1999 ruhunu tekrar yaşayacak gibi görülüyor. Seçim iki Cumhur ittifakı adayı arasında geçer

VELAKİN İMKANSIZ

23 Şubat 2024 Cuma 12:41

AKPNİN SUYUNA GİTMESEN OY VERMEK İSTERİZ

Şükrü Başkandan Allah razı olsun

23 Şubat 2024 Cuma 08:23

Üzüm pazarını Şükrü Başkan restore ettirdi halen daha çalışmalar devam ediyor Ziya Gümaydın esnafı ziyaret ediyor esnaf da sormuyor herhalde 3 dönem başkanlık yaptınız ayrıca Yüksek Mimarsınız sizin döneminizde yapılmayanları Şükrü Başkan yaptı yiğidi öldür hakkını yemeyin Şükrü Başkanın hakkı ödenmez Allah razı olsun kendisinden hep hayır dua alıyor

BUR

23 Şubat 2024 Cuma 08:10

Başkan gibi başkan. Dürüst adam YZG

sengetli

23 Şubat 2024 Cuma 07:12

mazotumu düşürcende fiatlar ucuzlucak.

Üzüm pazrı esnafı

23 Şubat 2024 Cuma 07:06

Ziya EFENDİ KAÇÇ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLI YAPTIN HEM MİMARSIN HEM BAŞKANSIN AMA PAZARIMIZI YENİLEM HİÇ AKLINIZA GELMEDİ DEĞİLMİ.ŞİMDİ TERTEMİZ OLDU.LAFA GELİNCE OLMUYOR.SENDE BİLİYORSUN BAYA BAYA YAŞLANDIN YÜRÜMEKTE BİLE ÇOK ZORLUK ÇEKİYORSUN.BEN CE EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKAR.ISPARTAMIZA DAHA GENÇ BAŞKAN LAZIM.

Araslı

23 Şubat 2024 Cuma 06:58

MHP merkez ilçe başkanlığı ve ekibi hiç ortalarda görünmüyor...Neden acaba? YZG la bu işin olmayacağını, onlarda mı, kabul etmişler ki ?? Yusuf beye defalarca dedim, boş ver gitsin bu işleri, git torunlarinla oyna, gez..gecti artık bu işler, sağlığını kaybetme dedim ...belki yüzüme kötü bir şey demedi, Allah var, ama içinden neler demiştir artık...ben doğruyu anlattım..

Küçük esnaf

23 Şubat 2024 Cuma 05:55

Huseyin Tras 200 tl. İkincisi küçük esnaf zor durumda .b8de esnafinn7200 prim günü ne oldu .küçük ortakdan hiç ses yok bu konuda sonnolarak bahçeli dükkanları kapatın. Demişti dün esnafa .Yani siz ve partiniz hiç bir zaman esnafın yanında olmadınız.

Tr32

23 Şubat 2024 Cuma 00:02

Acaba kendi dükkanlarına kira yenileme döneminde yüzde kaç oranında zam yaptı?

Sadık Ağa

22 Şubat 2024 Perşembe 23:42

Kira konut,arsa fiyatlarının yükselmesine yol veren şahıs ta kendisidir.Şimdi utanmadan oy istiyor.Vatandaş kira fiyatlarından nefes alamıyor,koskep esnafa kredi vermiyor...Bu muhitte 1000 oyum var,size su bile vermem...Çakma milliyetçiler...

Emekli

22 Şubat 2024 Perşembe 22:45

3 dönem aldırdın bir dönem daha gelirsen kalan günleri aldırırsın benim oyum zaten sana boykot için

Para babası

22 Şubat 2024 Perşembe 22:05

Yzg paraya kıyamadı herhalde, haberlerinde resimlere yer verdirmiyo nedense

Hüseyin

22 Şubat 2024 Perşembe 21:42

Ah bu seçim yokmu. Herkes bol keseden atıyor. Esnaf dükkanı yüzde 1 zam yapmış. Sırf oy için. Peki bu esnaf sattığı mallarda veya yaptığı işlerde indirim yapmışmı. Berber 100 tl lik traşı 75 tl ye indirmişmi hayır. Hayatımız siyaset olmuş seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey memleket bitmiş haberimiz yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR