27 Nisan 2024 Cumartesi

Eşine kızdı kendini bıçakladı

Eşine kızdı kendini bıçakladı

Isparta

Burdur’da eşiyle tartışması sonucu sinir krizi geçiren adam kendini bıçaklayarak yaraladı.

Olay Burdur merkez Fevzi Çakmak Mahallesi 23003 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evde ailevi sebeplerden dolayı eşiyle tartışan E.A. (22) sinir krizi geçirerek eline aldığı meyve bıçağıyla karın bölgesinden kendisini bıçakla yaraladı.

Eşinin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edilen E.A. tedavi altına alındı. E.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

akıllı deli

30 Eylül 2023 Cumartesi 23:40

ilginç ya, herkes erkeklerin fiziksel şiddet yaptğını bas bas bağırırlar, ama kadınların dil şiddetinden ve matkap gibi vır vır laarını kimse dile getrmez, olayı bilmiyoruz ama ne hikmetse zulüm gördüğünü iddia eden kadınlar tüm dünya da erkeklerden daha fazla yaşıyr ne ilginc

cahiller

30 Eylül 2023 Cumartesi 14:08

hiç bir halt bilmeden gelip yorum yapiyorsunuz işsizler hele feminist isimli cahil sen kraliçe olsan ne yazar senin kafanda bir kadin adama kendi kendini bicaklatmis.

Feminist

30 Eylül 2023 Cumartesi 01:01

Erkekler olgunlasmadan evlenmemeli akıl yaslari 30 olsa bile 20 yaşında gibi oluyorlar .psiko test şart artık gunumuzde sapığı var delisi var kadınlar çeksin dursun bunları ömür boyu.

Belma

29 Eylül 2023 Cuma 23:26

Eşini seviyormuş belki de adam.Sinirini eşinden çıkarmamış. Olan kendine olmuş.

Bilemezsin ki, kimse bilemez

29 Eylül 2023 Cuma 20:48

Ya adamı hemen deli diye yaftalamayn, belki eşini korumak istiyor ben yaptm diyor.

Evlenecek kişilerce akıl sağlığı aranmalı.

29 Eylül 2023 Cuma 18:48

Ya bu tür psikopatları evlendirmeyin kardeşim.Evlenecek kişilerce akıl sağlığı aranmalı,bunların evlatları yarın nasıl bir insan olabilir??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR