30 Nisan 2024 Salı

ERDOĞAN 'MÜJDE' DİYEREK DUYURDU

ERDOĞAN 'MÜJDE' DİYEREK DUYURDU

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Buradan tüm öğretmenlerimize bir müjde vermek istiyorum. Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifimiz TBMM'ye sunuldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin TBMM'ye sunulduğunu belirterek, "Buradan tüm öğretmenlerimize bir müjde vermek istiyorum. Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifimiz TBMM'ye sunuldu. Öğretmenlerimizin hak ettiği birçok yeniliği içeren bu yasal düzenleme inşallah en kısa sürede yürürlüğe girecektir. Hayırlı uğurlu olsun."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bir dost

01 Ocak 2022 Cumartesi 18:17

Önce adaletli liyakatlı atama yapsınlar. Milletvekillerinin sözde danışmanlarından geçemeyen Kişiler maalesef sadece ısparta değil, tüm Türkiye de sözlüden sınıfta kalıyor. Öğretmen değilim bu arada. Ama bu düzen değişecek !

Alim

30 Aralık 2021 Perşembe 13:25

Bıktım artık öğretmen söyleminden valla bıktım

Ispartali

30 Aralık 2021 Perşembe 11:28

Cahil halk öğretmen sevmez yorumlarda da görüyoruz . Onlar biat etmeyi sever düşünmeyi sevmez

Reisim

30 Aralık 2021 Perşembe 09:30

Öğretmen candır, gerisi heyecandır. Boş yapmayın. Helal reis.

işçi sevmeyen öğretmen

30 Aralık 2021 Perşembe 08:27

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş." Bu söz öğretmen sevmeyen adama gelsin. SEN KİMSİN Kİ öğretmene dil uzatıyorsun. Her meslek grubunun kendine göre zorluğu var. Online eğitim olacakmış o süreçte veliler kafayı yedi okulların açılmasını dört gözle bekledi. Bu arada ismim yanlış anlaşılmasın o şahsa ithafen yazdım...

Öğretmene saygı

30 Aralık 2021 Perşembe 08:27

Öğretemene değer vermeyen bir milletten nasıl bir ahlak ve gelişme beklersinki, en değerli varlığını emanet ettiğin kaba sı.maya devam et. Belki ardından küfreden çocukların olurdaa diğer tarafta bedelini ağır ödersin….

Murat

30 Aralık 2021 Perşembe 03:03

Bahsettiğim konu kendisinin ilk Milli Eğitim bakanlarından Hüseyin Çelik zamanında çıkarılmış,sınava girerek uzman öğretmen olmuştum.Daha sonra uygulama para gidecek diye uygulamadan kaldırıldı.Ben emekli oldum,şimdi mūjde olarak sunuluyor.Hay Aklıma mukayyet ol Yarabbim..

hızır

30 Aralık 2021 Perşembe 00:49

valla...bu ülkede bu haberi milli egitim bakanı vermezmi acaba herşeye bakmak zorundamısın resmini bile görmek istemiyorum artık...önce bi fiatları indir fakir bey bir gecede kimleri dolar zengini ettin onu açıkla o gece merkez bankasının 7 milyon dolarına ne oldu kaçtan satıldı nerden geldi o gece çuval çuval dolarlar..katar sagolsun

Seçim 2022

29 Aralık 2021 Çarşamba 23:44

Seçim yakındır. Siz değin Mart ben diyeyim Nisan Mayıs ayı.

Öğretmensevmeyenadam

29 Aralık 2021 Çarşamba 23:43

Bu öğretmenlerin gözü doymak bilmiyor zaten bence çok gereksiz bir meslek grubu salın brnce bunları hepsi işçilik yapsınlar memlekete bir faydaları dokunsuz eğitimide online yapın okuyacak adam öylede okur zaten onca zaman yatıyolar doymuyorlar üstüne birde asgari ücrete gelen zamma göz dikiyorşar asgari ğcretli işçinin kılı olamassınız siz kimsinizki asgari ücrete dil uzatıyorsunuz

sunlight

29 Aralık 2021 Çarşamba 23:20

en son saglikcilara da bir mujde sunulmustu ama ...

Zzzzzzz

29 Aralık 2021 Çarşamba 23:16

Pandemi dönemi zaten öğretmenler çalıştı sağlıkçıların hakkı ne zaman verilecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR