30 Nisan 2024 Salı

Enerji nakil kabloları hırsızları tutuklandı

Enerji nakil kabloları hırsızları tutuklandı

Isparta

Isparta'da Boğazova Sulama Birliği'ne ait enerji nakil kablolarını çalan 2 şüpheli tutuklandı.

Olay geçen 12 Eylül tarihinde meydana geldi. Eğirdir İlçesi Sorkuncak Köyü'nde DSİ barajı mevkiinde bulunan Boğazova Sulama Birliğine ait enerji nakil kablolarının çalışması olayı ile ilgili jandarma ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmada kabloları çalan şüphelilerin A.Y. ve M.T. oldukları tespit edildi. Saklandıkları adreste gözaltına alınan 2 şüpheli ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öyle

15 Eylül 2022 Perşembe 11:21

Hurdacılar çalınan değerli eşyaları almasınlar. Alıp birde jandarma gelince saklıyorlarmış. Ah almış bir mal alınır mı. Sizin de ahınızı alırlar hurdacı ağalar.

Kesin Çare bulmalı

15 Eylül 2022 Perşembe 09:17

Bunlar yakalansa ne olur ki. Sulama birliğinin kabloları kesildi mi hurdacılar hurda bakır fiyatına 10 15 bin liraya alıyor. Birlik yerine yenisini milyon harcayarak koyabiliyor. Hırsız yakalanıyor ama Birliğe vatandaşa bir faydası yok.yapmaya devam edecekler.

Ragıp elibol

14 Eylül 2022 Çarşamba 20:57

Her hırsızlık ıcın 1 parmağını kesın bu haınlerın

Ne günlere kaldık

14 Eylül 2022 Çarşamba 18:24

Basiretsiz yönetim. İnsanlıktan çıkmış yaratıklar. Hepsi bir araya gelince olan sadece tarlasında bahçesinde suyunu bekleyen çiftçiye oluyor. Birliğin müdürü de sallana sallana elmalıklarında gezsin

Vatandaş

14 Eylül 2022 Çarşamba 17:16

Kabloları satın alanlara ceza yokmu onlarda ceza almalıki satacak yer bulamayınca belki çalmayı bırakırlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR