30 Nisan 2024 Salı

Emniyet Müdürü Turanlı'dan kampanyaya destek

Emniyet Müdürü Turanlı'dan kampanyaya destek

Isparta

İçİşleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bi Hareketine Bakar Hayat" trafik güvenliği kampanyası kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, otomobilde emniyet kemerini takarak kampanyaya destek verdi.

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ’Bi Hareketine Bakar Hayat’ mottosuyla yürütülen kampanya çerçevesinde kamuoyunda farkındalığının en üst noktaya taşınması hedefleniyor.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal ve yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla ’Bi Hareketine Bakar Hayat’ ana temalı yeni bir kampanya düzenlendi. Düzenlenen kampanya çerçevesinde Isparta'da Trafik güvenliği kapsamında sürücü bilgilendirmeleri, Drone denetimi, okul çevresi trafik güvenliği, hız/alkol/kask denetimi, trafik yoğunluğu analizi gibi birçok yeni çalışma başlatan Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'da kampanyaya katılan isimlerden oldu.

Turanlı, otomobilde emniyet kemerini tarakak; "Ali amcayı torunlarına kavuşturmak BiHareketineBakarHayat" açıklamasıyla kampanyaya destek oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR