02 Mayıs 2024 Perşembe

Emekliler bayram ikramiyesini değerlendirdi

Emekliler bayram ikramiyesini değerlendirdi

Isparta

Isparta'da emekliler 2 Bin lira bayram ikramiyesini değerlendirdi. Yapılan zamdan memnun olan da var, zammı yeterli bulmayanda var.
Isparta SSK'dan emekli olan Tasin Gül açıklamalarında; ''Yapılan ikramiye zammından gayet memnunum. Bu devirde geçinmesini bilmek lazım, yoksa 100 bin liranda olsa yetmez. Aldığım para bana yetiyor. Aç değilim susuz değilim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin'' dedi.
Bağkur'dan emekli Yaşar Gökşahan ise; ''2005'de emekli oldum. Allah'a şükür geçinip, gidiyorum. Maddi bir sıkıntım yok. Maaşımın bir kısmını AFAD ile depremzedelere bağışladım. Biz tok iken onların orada aç kalması uygun olmaz. Devletimiz başımızdan eksik olmasın'' diye konuştu.
67 yaşındaki Mehmet Yüksel; ''Her şeyin fiyatı arttı. 2 Bin lira çok az 1 kilo et 250 lira peynir 200 lira her şey pahalandı ve bu pahalılıkta yapılan zam eriyip gidecek. Bayram ikramiyesi daha fazla olsaydı iyi olurdu'' şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

takautlü

12 Nisan 2023 Çarşamba 23:31

herkes maaşından yapılan kesinti oranında emekli maaşı alır benden senden 10 kesilirken onlardan beş kesilirdi o zaman bizden nıye çok kesinti yapıldı

Yargıç

12 Nisan 2023 Çarşamba 21:26

Herkese zam geldi 7500 yukarı maaş alana zammmm YOKKKKKK neden acabaa haksızlık deyilmi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR