27 Nisan 2024 Cumartesi

Eğirdir’de atık kahramanları iş başında

Eğirdir’de atık kahramanları iş başında

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde kendilerini atık kahramanı olarak tanıtan çocuklar çevre temizliği yaparak örnek oluyorlar.

Eğirdir’de ‘Atık Kahramanları’ çevreye duyarsız kalamadılar. Pınar Pazarı Mesirelik alanındaki çöplerin vatandaşlarca yere atılması ve ambalaj atıklarının geri dönüşüm kutusunda değilde yerlerde olması çocuk kahramanları üzdü. Biz çocuk olarak oyun alanlarımızın temiz olmasın istiyoruz diyen çevre müfettişi çocuklar, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü ve personelleri ile birlikte çevre temizlik etkinliği yaptılar. Etkinliğin amacı çevremizi temiz tutmak ve sıfır atık prensibini alışkanlık haline getirmekti. Atık kahramanları mesirelik alandan ambalaj atıkları, plastik şişeler, peçeteler ve naylon poşetler topladılar. Toplanan atıkları geri dönüşüm kutusuna attılar. Atık kahramanları çocuklar çevremizi temiz tutalım, doğamızı koruyalım, ormanlarımızı yakmayalım, yerlere çöp atmayalım. Çevremizi temiz tutalım ki hep birlikte temiz çevre, temiz yaşama sahip olalım, dediler.

Etkinlik sonrasında İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar KESİKTAŞ atık kahramanlarına teşekkür belgesi ve sticker dağıttı. Ayrıca Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, atık kahramanlarına çevreye duyarlılıkları, atıkları geri dönüşüme kazandırdıkları ve arkadaşlarına örnek oldukları için teşekkür ederek onlara dondurma ikram etti.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

duyarlı insanlar olması güzel

27 Temmuz 2023 Perşembe 14:24

Maşallah yavrulara ve duyarlı ailelere ama bizde bu arap kafası olduğu sürece cevremiz pislikten kurtulmaz biz Türk milletiyiz ama git gide araplara koşar adımlarla gidiyoruz gökcay ayazmana gölcük yazılı kanyon piknik yerlerine bakın ve onun haricinde yollar pisli çöplük yuvası çimlerin içi şişe kırıkları ile dolu içkiyi içen adiler birde şişeri kırıp ortalığa atıyor keşke bunlara iyi bir ceza olsa nerde onu yapacak kamera sistemi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR