27 Nisan 2024 Cumartesi

Eczacılarda Kurtbolat yeniden başkan

Eczacılarda Kurtbolat yeniden başkan

Isparta

Isparta 15. Bölge Eczacı Odası'nın 2021 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Esra Nemli Kurtbolat, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Türk Eczacıları Birliği (TEB) Isparta 15. Bölge Eczacı Odası'nın 2021 yılı olağan Seçimli Genel Kurulu bugün yapılan seçimlerle tamamlandı. Isparta Eczacı Odası'nın İstanbul Yolu üzerindeki Ekonomi Kampüsünde bulunan hizmet binasında gerçekleştirilen ve Eczacı Mustafa Başer Divan Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kongreye eczacılar yoğun ilgi gösterdi.

Dün gerçekleştirilen kongrenin ilk gününde Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Kurulu Raporları tek tek okunarak genel kurul üyelerinin onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. 2021 - 2022 Yılı Tahmini Bütçe okunarak onaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.  Kongrede, odanın çalışmaları slayt eşliğinde üyelere aktarıldı.

Söz konusu kongrenin bugünkü bölümünde ise seçimler gerçekleştirildi ve saat 09.00 ila 17.00 arasında oy kullanımının yapıldığı seçimlere tek liste ile gidildi. Mevcut Başkan Esra Nemli Kurtbolat yapılan seçim sonucunda yeniden Başkan seçilerek güven tazeledi.

İŞTE O YÖNETİM

Bugün yapılan seçimler sonucunda Isparta 15. Bölge Eczacı Odası'nın yönetim organları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Esra Nemli Kurtbolat, Ahmet Burak Deniz, Seyfettin Mustafa Güreşir, Havva İnce, İsmail Demir.

Denetim Kurulu: Hakan Yarar, Tarık Çetinkaya, Ertan Tekeli.

Haysiyet Divanı: Abdullah Taş, Abdullah Özgürler, Murat Çallıoğlu, Mehtap Kargı, Mine Özuyar.

Büyük Kongre Delegeleri: Saygın Garğın, Ramazan Ziya Örmeci, Esra Nemli Kurtbolat, Ahmet Burak Deniz, Mustafa Başer.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR