03 Mayıs 2024 Cuma

DÜNYA MARKASI KÜPPELİ ISPARTA'DA

DÜNYA MARKASI KÜPPELİ ISPARTA'DA

Isparta

Sektörün saygın şirketleri arasında yer almaktadır. Yaklaşık 15.000 ürün çeşidi ile kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunma misyonuyla yola çıkmıştır. 29 yılı aşan deneyimi ile bijuteri sektöründe kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını sürdürebilmek için; her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Merkezi İSTOÇ’ta bulunan ve 800 m²’lik toplam alana sahip olan Kübra Nur Bijuteri ayrıca Tahtakale’de Soso markası ile 220 m² showroom’a sahiptir.

KUSURSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ANLAYIŞI

Yenilikçi yapısı, dinamik kadrosu, trend yaratan tasarımları ile sektördeki liderdiğini koruyan Kübra Nur bijuteri, yatırımlarını hızla büyütmeye devam etmektedir.

ÜRETİM TESİSİ

Kübra Nur Bijuteri 2009 yılından bu yana izne ve denetime tabi bir üretim tesisine sahiptir. Kübra Nur Bijuteri mağaza takibi yapan uzman kadrosu ve kendi bünyesinde 3D yazıcıyla tasarım yapan ekibi ile tam donanımlı bir hizmet sunmaktadır. Kübra Nur Bijuteri, günümüz modasını takip ediyor, müşteri memnuniyetini odağında tutarak çalışmaya devam ediyor.

MODA

Tasarıma, moda trendlerine, farklı modellere her zaman önem veren Kübra Nur bijuteri’nin; Küppeli Accessories konsepti ise tasarım, makul fiyat ve profesyonel alt yapı avantajları ile kendini sektörde lider konuma getirmiştir. Küppeli Accessories sağladığı bu imkanlarla toplam 5 ülkede franchise sayısını 61’e çıkarmıştır.

ADRES: BELEDİYE KARŞISI - HALKTAN KURUYEMİŞ ALTI

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR