30 Nisan 2024 Salı

Dülgerbaki'den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Dülgerbaki'den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Isparta

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Dülgerbaki, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve yönetimini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Dülgerbaki, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve yönetimini ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından Dülgerbaki, "Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve yönetimini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Demokrasinin temel taşlarından olan yerel basın ve sorunları üzerine verimli bir sohbet oldu. Sıcak ilgi  ve keyifli sohbetlerinden dolayı Sayın Baş ve yönetimine teşekkür ediyor. Bu vesileyle seçim döneminde yoğun bir mesai harcayan tüm basın emekçilerine kolaylıklar diliyorum" paylaşımında bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

h7

18 Aralık 2023 Pazartesi 07:20

Beş sene Başdeğirmene 1 tek kelime muhalefet edemeyen adam şimdi kalkmış ben adayım diyor.Komedi filmi gibi.

Ali çet Bayhan

17 Aralık 2023 Pazar 23:02

Telekom İnternet sözleşmesi ile İnternet kullanıcıların 6 aylık süre ile eğer kullanmayacaksa fatura göndermeden ücretsiz kullanmadığı için hakkı vardı. Ancak Telekom kendi kafasına göre takılıyor ve artık 3 aylık bile olsa 270 TL ücret karşılığı fatura göndermem diyor keyfi olarak sözleşme hükümlerine aykırı ve tüketicinin tamamen aleyhine aldığı kararla insanların devlete güvenini sarsıyor bu durumu işleyecek gazete ve gazeteci ler e bilgi vermek istedim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR