28 Nisan 2024 Pazar

Dokur'dan SMO'ya ziyaret

"Isparta Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Hüseyin Karaca'yı Ziyaret Etti"

Isparta

Bağımsız Isparta Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, şehrin ekonomik yapılanması ve ticari faaliyetleriyle ilgili önemli bir kurum olan Serbest Muhasebeciler Odası'nı ziyaret etti. 
Bu ziyaret, şehrin ekonomik kalkınması ve mali yönetimi konusunda iş birliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Dokur'un Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Hüseyin Karaca ile gerçekleştirdiği görüşmede, şehirdeki iş dünyasının ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı. 
Ayrıca, muhasebecilerin şehir ekonomisine katkıları ve beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu ziyaret, Mustafa Dokur'un şehrin ekonomik dinamiklerini anlamak ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesi için iş birliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği önemli bir adımdır. 
Serbest Muhasebeciler Odası'nın, şehrin ekonomik ve mali yönetimi konularındaki uzmanlığı, şehirdeki ticari faaliyetlerin etkili bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayabilir.dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sabri bey

13 Mart 2024 Çarşamba 09:31

Çok merak ediyorum,bağımsız aday olarak seçilebileceğine inanıyor musun Neyi amaçlıyorsun acaba? Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. Arkanda herhangi bir siyasi parti yok. Tüm masrafları cebinden karşılıyorsun. Deli cesareti diyorum.adına. Keşke harcadığın parayı çoluk çocuğuna harcasaydın. Seçimden sonra sen kaldığın yerden devam edeceksin, kimse hatırlamayacak adını bile.

gerçek

13 Mart 2024 Çarşamba 09:03

SMO neresi ki yoksa odanın adını tam yazmaya tenezzül mü edilmor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR