28 Nisan 2024 Pazar

DOĞRUYU DESTEKLERİZ YANLIŞI SÖYLERİZ

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal, muhafelet konumunda oldukları Meclis'te doğru yapılan destekleyeceklerini ancak eksik olan varsa da yanlışı söyleceklerini kaydetti. İki aydır bağırılan çağırılan o meclis ortamınını olmadığını söyleyen Dal, Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin adayına yüzde 60 oy çıkacağını ifade etti

Isparta

Gazeteci Şakir Aksöz'ün hazırlayıp Tarkan Çetin ile sunduğu Isparta'da Ne Var Ne Yok' programının bu haftaki
konuğu AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal oldu. Aynı zamanda inşaat sektöründe faaliyet gösteren
Dal, bu konuda da düşüncelerini paylaştı. Dal, Isparta'da inşaat sektörünün yaşadağı en önemli sorunun arsa ürtemek olduğunu söyledi. Arsa üretimi içinde yüksek kat modelini öneren Dal, binaların 15-20 katlı yapılması gerektiğini ifade etti. Sağlamlık konusunda da Isparta Oteli örneğini verdi

 

 

 

 

ÖZAL'A OY VERMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM

Refah Partisi döneminde siyaset yaptığın anımsatan Dal, o dönem Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a oy vermediği için üzüldüğünü söyledi. Dal, "Türkiye'nin önünü o döneme Özal açtı" dedi. AK Parti'de sürekli yeni görevler aldığı hatırlatılan Dal, " Parti olarak bana bu dönem Belediye Meclis üyeliği ve Grup Sözcülüğü görevi verildi. Bu iş böyledir. Bazen arabayla gidresin, bazen yayan gidersin. Şartlar neyi gerektiriyorsa o görev verilir" diye konuştu.

İKİ AYDIR BAĞIRILAN ÇAĞIRILAN MECLİS YOK

Mecliste muhalefet kalmanın sesiz kalmak anlamı taşımadığını ifade eden Dal, " Doğru tektir. Doğru olan da Isparta için çalışmaktır. O bağrılan çağrılan ortamların olduğu Belediye Meclis toplantılarını iki aydır görmüyoruz. İnşallah bundan böyle de görmeyiz. Kararların oy birliğiyle alınmasına özen gösteriyoruz.  Isparta'ya hizmetin en güzel şekilde yapılması için eksiklik neyse söyleriz. Örneğin Galericiler Sitesi'ndeki dükkanların satışı noktasında bir gündem vardı. Biz kiralamanın da uygun olacağını belirterek kararın bu şekilde alınmasını önerdik ve kabul edildi" dedi.

DOĞRUYU DESTEKLERİZ YANLIŞI SÖYLERİZ

Meclis'te AK Parti adına konuştuğunu belirten Dal, doğruya destek vereceklerini yanlış olanı da söyleceklerini iletti. Dal, Isparta'nın hep iktidardan yana olduğunu belirterek Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 60 partisinin adayına oy beklediğini söyledi. Dal siyasette hedefiniz nedir? sorusuna 'Belediye Meclis üyeleğimi devam ettirmek" yanıtını verdi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR