27 Nisan 2024 Cumartesi

Doğalgaz geldi, altyapı sorunları çözüldü

Doğalgaz geldi, altyapı sorunları çözüldü

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çünür Mahallesi Küme Evler bölgesinin ardından Fatih Mahallesindeki 24 bina ve 40 konutun bulunduğu Küme Evler bölgesini de doğalgazla buluşturdu. Bölgenin kanalizasyon ve içme suyu hattı problemi de çözülürken, doğalgaz ve altyapı için kazı çalışması yapılan sokaklara kilit parke taşı döşeniyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirde vatandaşların belediye hizmetlerine erişiminde yaşadığı sorunlar tek tek çözülüyor. Bu sorunların birisi de 1978’li yıllara dayanan Fatih Mahallesi Küme Evler de yaşanıyordu. Bu bölgede bulunan 24 bina ve 40 konut uzun yıllardır kanalizasyon ve içme suyu hattında problemler yaşıyordu. Bu problemlerin yanında bölgenin en büyük sorunu bugün köylere dahi ulaşan doğalgazı kullanamıyor olmalarıydı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ekim ayında ekibiyle birlikte Küme Evlere giderek vatandaşların yaşadığı problemleri tek tek dinledi. Başkan Başdeğirmen, ziyareti sırasında 1 Kasım itibariyle bölgedeki evlerin doğalgazı kullanabileceklerini belirtmiş, kanalizasyon, içme suyu hattı probleminin çözüme kavuşturulacağını, çocuk oyun alanı kurulacağını ve yolların kilit parke taşıyla kaplanacağı sözünü vermişti. Fatih Mahallesi Küme Evler, 1 Kasım itibariyle doğalgaz kullanmaya başladı, bölgenin kanalizasyon problemi çözüldü, içme suyu hattı yenilendi. Bölgedeki yollarda kilit parke döşeme çalışmaları devam ederken, çocuk oyun alanı da önümüzdeki hafta belirlenen alana kurulacak.

Fatih Mahallesi Muhtarı OsmanBaşpınar ve bölgede yaşayan vatandaşlar, doğalgaza kavuşmaları ve diğer problemlerinin giderilmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ekim ayında Küme Evlerde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldiğini ve yaşadıkları problemleri yerinde dinlediğini aktaran Muhtar Osman Başpınar, “Başkanımıza Küme Evlerde altyapının eksik olduğunu, içme suyu, kanalizasyon problemlerini aktarmıştık. En büyük sorunun da doğalgazda yaşandığını da belirtmiştik. Vatandaşlarımız bu yüzden çok büyük sorun yaşıyordu. Başkanımız 1 ay içerisinde doğalgazın geleceğini ve diğer problemlerin giderileceğini söylemişti. Başkanımızın dediği gibi doğalgazımız tüm evlerimizde yanmaya başladı. Şuanda kilit parke döşeniyor. Kanalizasyon hattı problemi çözüldü, içme suyu hattı yenilendi. Önümüzdeki hafta çocuk oyun parkı yapılacak. Mahalle halkımız yapılan hizmetten çok memnun. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinlerinden Nuri Öztürk, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kendilerini ziyaretinde doğalgaz ve altyapı sorununun çözümü noktasında vermiş olduğu tüm sözleri yerine getirdiğini söyledi. Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden Öztürk, “Doğalgaz çok güzel bir şey. Kir yok, zahmeti yok. Doğalgaz büyük bir nimet” şeklinde konuştu.

Fatime Sesli de doğalgaz ve altyapı sorununun çözülmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Doğalgaz gerçekten güzel bir şey. İsteklerimiz yerine geldi. Çocuğum olduğu için park da istemiştim. O da yerine geldi. Doğalgaz hasretimiz vardı ona da Allah’a şükür başkanımızın sayesinde kavuştuk. Başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürlerini ileten Alaaddin Özdemir ise “Rahmetli Hasan Balaman döneminde buraya kanalizasyon döşenmiş, içme suyu için yardımcı olmuştu. Şükrü Başkanımız da doğalgazı getirdi, diğer problemleri çözdü. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Osman Şenol da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘1 ay içerisinde doğalgazı yakacaksınız’ şeklinde bir söz verdiğini ve bu sözü yerine getirdiğini dile getirdi. Şenol, “1 ay içerisinde doğalgazımızı yaktık. Altyapımızı değiştirdi, suyumuzu getirdi. Verdikleri sözleri yerine getirdiler. Başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Verdiği hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Doğalgazımızı yakıyoruz. Çok güzel bir hizmetmiş. Şimdiye kadar kömür kokusundan, isten mahvolmuştuk. Şimdi rahat ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Doğalgaz hizmetinin gelmesi ve altyapının yapılmasından dolayı teşekkür eden Hülya Aydemir, “Doğalgazımızı yakıyoruz. Evlerimiz sıcacık olduğu için içeriden dışarıya çıkasımız gelmiyor. Çok memnunuz. Allah razı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MustafamusaAKBAŞ

16 Aralık 2022 Cuma 14:01

soyunuza hiç bir şey kslmiyacak hepsi hazineye milli emlak aaaaaa. TAPU senetsiz geldiniz tapu senetsiz gideceksinizxx profosyene lokomotif yalan yanlisbilgi servis ve soyleyanlerrrr

MustafaAKBAŞ

16 Aralık 2022 Cuma 13:59

BELGELERİNİZ SAHTE HERSEYİNİZ SAHTE TAPU MUDURLUGU ANKARADA HAYDİ NAMAZA MEVLUT OKUTMAYA YASİNE

MustafamusaAKBAŞ

16 Aralık 2022 Cuma 13:57

BURA Sİ. GOLLER GULLER Dİ SİMDİ HER KES BURDAAAAA. YUZDE 46.3 DİGERLERİ. MİLLİ EMLAK AAASASSS

MustafaAKBAŞ

16 Aralık 2022 Cuma 13:55

Yalan talan yal an Tal an çal an

Tükenmişlik

16 Aralık 2022 Cuma 08:25

Abla doğalgaz faturası 2 bin TL geldimi ozaman bir daha düşünürsün kombiyle oynamayı daha kış gelmeden 2 bin TL doğalgaz faturası rabbim yardımcımız olsun

MustafamusaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 22:45

YİRMİ SENE 20 BEKLEMEK SABİR OLSA GEREK SABİR SABİR SABİR SİNEK FİRAVUN NEMRUT MESELESİ

MustafamusaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 22:45

YİRMİ SENE 20 BEKLEMEK SABİR OLSA GEREK SABİR SABİR SABİR SİNEK FİRAVUN NEMRUT MESELESİ

MustafamusaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 20:42

NEDENMİ UZATMALARDA GOL YEMEK BU OLSA AAAS GEREK

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:59

Tapu senetleri kirtadsyelerde çek tır renkli al sana tapu senedi

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:56

CENAZELWRİNDE VE DUGUNLERİNDE DERNEKLERİNDE KALABALİK OLURLAR

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:52

arşivi olmayan yani geçmişi geleceği fosoptik dirrrt.gel belesssss sudan ucuzzz

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:51

Siz tapu müdürlüklerimisiniz.yeni tapu müdürlüğü kuruldu haberim mi yok.

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:48

dilekçelerinin cevapları hani nerde. Birisi 2 yıla yakladiyor diğerleri 1.5 ay hani demekresi hani özgürlük yok sandalyan çoksa guclusun cevap da yok. Bir oy bir oy sonuçta koltuk adaletmi varrr

gazman

15 Aralık 2022 Perşembe 15:48

Fatura görüce görürüm ben sizi.

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:45

sizin dijital ofisiniz fosoptik olsunnnn

MustafaAKBAŞ

15 Aralık 2022 Perşembe 15:44

HAZİNE ARAZİLERİNE BAŞKALARININ KENDİSİNİN OLMAYANA SAHİPLENSİNLER SONRA ONLARA İMKAN SAGLA NEDEN 2023

ıspartalı32

15 Aralık 2022 Perşembe 13:33

fotoğraf çekerken bari kombiyi açsaydınız. kapalı kombide hanım abla tuşlara basıyor :)))))

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR