01 Mayıs 2024 Çarşamba

Doğa Koleji Kayıtlarına Devam Ediyor

2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılında kapılarını açacak olan Doğa Koleji kayıtlarına devam ediyor.

Isparta

2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılında kapılarını açacak olan Doğa Koleji kayıtlarına devam ediyor.

Anasınıfı (4+ , 5+ yaş), ilkokul, ortaokul ve lisede 9. Sınıf kayıtları devam eden Doğa Koleji, kayıtlarını Barida Hotel’s karşısında bulunan merkezinde alıyor.

Doğa Koleji Isparta Kurucuları, “4 bin 650 m2 açık alan 10 bin m2 kapalı alan içerisindeki Isparta Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampus havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampus içerisinde kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, 400 m2 kapalı spor salonu, 300 kişilik konferans salonu ve çok amaçlı aktivite salonu mevcuttur. Ayrıca öğrencilere ‘Doğa Konseptli Eğitim’ vizyonuyla buluşturacak okulumuzda, sanat sokağı, öğrencilerimizin dinlenebileceği 260 m2 açık ve 145 m2 kapalı kafeterya, ekoloji, kütüphane, müzik ve resim derslikleri, fen laboratuarı mevcuttur” şeklinde bilgi verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

qwerty

07 Nisan 2014 Pazartesi 22:55

Trafiğin çözümünde sadece trafik lambaları yetmez. Okulun duvarlarının dışından eğirdir tarafına doğru bir alandan u şeklinde bir bağlantı yolu yapılmalı ve buraya da yapılacak ışıkla araçların yolun karşısına geçmesi sağlanmalı. araçlar yolu geçerken mutlaka soldan gelen trafiği görmeliler. Bu şekilde bir bağlantı yolu ile kazaların önüne geçilebilir. Okulun yanında mutlaka geniş bir park alanı olmalı.Okula ait böyle bir park yeri yok.Lütfen belediye buraya önlem alsın.Çok geç olmadan.

qwerty

07 Nisan 2014 Pazartesi 22:52

Ayrıca orada trafik sorunu olacak.Şimdiden belediye yetkilileri buraya önlem almalı.buraya servisler,öğrenciler ve öğrenci velileri gelecek.sabah ve akşam vakitlerinde buradaki trafik çok tehlikeli boyuta ulaşacak.Belediyenin bu kavşağa mutlaka trafik lambası koyması gerekiyor. Öğrendiğime göre buraya sadece servis ve veli arabalarının yanaşacağı küçük bir cep şeklinde alan bırakılacakmış.Bu yetmez. Kimse ölmeden şimdiden önlem alsın belediye. Çünki bu özel okullarda çocukları daha çok anneleri arabayla okula bırakırlar.Ve bayanların sürüş tecrübesi çok zayıftır.Bu yol çok tehlikeli kazalara gebedir. Buna inanmayan TED koleji veya altınbaşağın önüne okul giriş ve çıkış saatlerinde bir gitsinler.Bayan şoförlerin yaptığı hataları ve trafiği kitlemelerini bir görsünler. Doğa kolejinin önünden Isparta-Konya yolu geçiyor.Okul gidişte tam sağda ancak dönülecek kontrolsüz kavşak tam sağda.Yani dönmek isteyen arabalar yolu tam çapraza kesip sola dönmek zorunda.

qwerty

07 Nisan 2014 Pazartesi 17:26

Hocam çok pahalı ben söyleyeyim. Daha inşaat aşamasında ne olacağı belli değil,nasıl bir bina olacağı belli değil. Altınbaşakta ilköğretim erken kayıtla istediğin kadar taksit yapılıp 11 bin liraya yapılıyor. burada 14-15 bin liraya. Fiyatları Isparta şartlarına indirmeleri gerekir. Bir de çok uzakta okul. Ta araç muayene istasyonu karşısında. Ben gittim inceledim ana yola çok yakın. araba gürültüleri ne olacak?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR