30 Nisan 2024 Salı

Doç. Dr. Ümit Işık Ödüle Doymuyor

Doç. Dr. Ümit Işık Ödüle Doymuyor

Isparta

7-9 Aralık 2023 tarihlerinde “Bilim Işığında Geleceğe Bakmak” temasıyla İzmir’de, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezinde (DESEM) gerçekleştirilen “Prof. Dr. Selahattin Şenol 7. Bahar Okulu”nda bilimsel araştırma yöntemleri, makale yazımı ve yayın süreçlerinde karşılaşabilecek zorluklar, bilimsel araştırmaları yayımlatma üzerine konuşmalar yapıldı ve 41 araştırma projesi değerlendirildi. Hakem değerlendirmesi sonucu 30 proje sunulma fırsatı buldu ve Doç. Dr. Ümit Işık’ın yürütücülüğünü üstlendiği üç proje ise son yediye kalarak umut vadeden proje olarak değerlendirildi.

Jüriler önünde sunulan umut vadeden projeler yine tüm katılımcıların önünde jüriler tarafından değerlendirildi ve 1.lik ödülünü Doç. Dr. Ümit Işık’ın yürütücülüğünü yaptığı “Boylamsal Akıllı Ulusal Otizm Taraması Modeli: Yakın, Yanında ve Anında – Süleyman Emre Özyürek, Ümit Işık, Evrim Aktepe – Süleyman Demirel Üniversitesi, Ümit Işık Akademi” kazandı.

Yine Doç. Dr. Ümit Işık’ın yürütücülüğünü yaptığı “Pandeminin Araştırılmayan Yönü: COVID-19 Enfeksiyonuna Maruz Kalan Gebelerin Çocuklarında Otizm Spektrum Bozukluğu Sıklığı Nasıl Değişti? – Aslı Avcı Önal, Ümit Işık, Süleyman Emre Özyürek, Evrim Aktepe – Süleyman Demirel Üniversitesi, Ümit Işık Akademi” projesi dördüncü; “Bilişsel Kopma Sendromunun Nörofizyolojik Açıdan İncelenmesi: QEEG, Tanılama Sürecine Katkıda Bulunabilir Mi? – Selcan Hun Gökçe, Ümit Işık, Süleyman Emre Özyürek, Fatih Hilmi Çetin, Evrim Aktepe – Süleyman Demirel Üniversitesi, Ümit Işık Akademi, Diamind Zihin Akademisi” projesi de 41 proje içerisinde beşinci oldu.

Son iki yıldır Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan ile birlikte kongre başkanlığını sürdüren Doç. Dr. Ümit Işık’ı başarıları nedeniyle tebrik ederiz.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet isteyen

11 Aralık 2023 Pazartesi 23:20

Hocam hastaneyi bırakmayın geri dönün lütfen gelecek kuşakları mizin size ihtiyacı var

İşinde gücünde adam

11 Aralık 2023 Pazartesi 13:50

Yorumları beğenmeyenler merak ettim.Hocanın nesi hoşunuza gitmedi.Yorumları beğenmeyenler çocuğunu hocaya götürmüş mü?Ben yıllardır çocuğumu götürüyorum. İletişim anlamında çok iyidir, çok yardımcıdır. Bilimselliğine zaten kimse bir şey diyemez. Söylediği cümlelerin bir kelimesinin bile yanlış olduğunu gösteremezsiniz. Sanırım hocadan randevu alamayanlar beğenmeyenler.

lavantacifatih

10 Aralık 2023 Pazar 23:39

Süleyman Demirel benim adımın olduğu her yerde birincilik vardır demiş Hocam da Sdü lü olarak ödülkeri topluyor tebrik ederim başarılarının devamını dilerim

Genç Yalvaçlılar Derneği

10 Aralık 2023 Pazar 20:25

Başarılar dileriz hocam. Gururumuzsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR