30 Nisan 2024 Salı

DİLENCİ OPERASYONU

DİLENCİ OPERASYONU

Isparta

ISPARTA'da, Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince dilencilere yönelik operasyon yapıldı.

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cami önleri, kalabalık caddeler ve pazarlarda dilenen kişilere yönelik çalışma yaptı. Dilenciler hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında işlemler yapılırken, üzerindeki paraya da el konuluyor. Zabıta ekipleri çoğunluğu ilçe dışında ikamet eden dilencileri, dilenmemeleri konusunda uyardıktan sonra oturdukları il ve ilçelere gönderiyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

30 Mart 2018 Cuma 16:58

ISPARTA Zabıta amiri anca sayın belediye başkanının arkasında koltuk gitmesin diye yal.....k yapar sokaklarda dilenci kaldırmlar esnafın tezgahı vatandaş çarşıda rahatça yürüyemiyor.

İsparta 32

29 Mart 2018 Perşembe 19:18

Ne parası vercem ben bunlara zıkkım alsınlar para yerine onlara para verenlerden daha çok para vardır onlarda

EĞİRDİRLİ

29 Mart 2018 Perşembe 17:45

Asıl bunun sorumlusu bunlara para verenlerdir. kimse suçlu aramasın nokta..

BARBAR CONAN

29 Mart 2018 Perşembe 11:02

BELEDİYE ZABITASI BU HABERİ OKUYORSA ISPARTA İÇİN GEREĞİNİ YAPMALIDIR HER KÖŞE BAŞI DİLENCİ KAYNIYOR

KERİMOĞLU

29 Mart 2018 Perşembe 10:24

Birde Isparta zabıtası dilencilere gereğini yapsa. Parazit gibi dilenci var.

mehmet

29 Mart 2018 Perşembe 09:17

Isparta belediyesi ne yapar arayıp şikayet ediyoruz ama nerdeeeeeee

Sparta

29 Mart 2018 Perşembe 00:36

Geçenlerde ısparta hastanesinden içeri zor girdim kiminin kucağında çocuk doktorun verdiği ilaçları alamıyom kimisi hastam içerde rehin parasını ödeyemedim kimisi burdurdan geldik bütün parayı hastaneye verdik şimdi otobüs parası bulamıyoruz zabıtayı aradım ama ulaşabilene helal olsun bide kış günü mülteci biri dileniyordu kucağında bebekle ayaklar çıplak üstünde hiçbir şey yok kadın esmer bebek süt gibi çocuğu biraz sonra başka bi kadına verdi birazda o kadın dilendi kimbilir kimden çaldılar

Ebru güney

28 Mart 2018 Çarşamba 22:52

Suriyelilere bizim devletimiz değil BM veriyooDilenmeleri hoş değil.Ama diğer dilenciler başka şehirlerden geliyorlar.Resimde olduğu gibi.Suriyelilerede çok taltınız.Allah kimseyi Vatansız Yurysuz bırakmasın

Furkan Yaman

28 Mart 2018 Çarşamba 22:42

Yüksek Mimar Başkan ve zabıtaları Ispartadaki dilencilerden çok memnunlar her yer dilenci kaynıyor. Ne önleyici tedbir var ne de uygulama. İşin garip olanı dilencilerin çoğu sabit zamanlı ve sabit mekan çalışıyorlar. Birde belediyeye yer parası verseler tam olacak.

dilencilere para vermeyin.

28 Mart 2018 Çarşamba 22:39

surıyeden gelen insanlara devletimiz; her aykarşılıksız 1600lira para veriyor,bunlara her gün yemek veriliyor,çocukları istediği üniversteye sınavsız giriyor ve her ay devletimiz 1400lira karşılıksız-geri ödemesiz burs veriyor,tüm bunlara rağmen utanmadan her yerde dileniyorlar.Isparta halkı bu dilencilere para vermeye devam ederse bunlar sabahtan akşama kadar dilenirler.ısparta belediyesi zabıtaları,bu dilencileri neden engellemiyor?

Adnan

28 Mart 2018 Çarşamba 22:23

Darısı Isparta ya. Yollar da yürüyemiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR