27 Nisan 2024 Cumartesi

Dernek yöneticilerinden milletvekillerine ziyaret

Dernek yöneticilerinden milletvekillerine ziyaret

Isparta

Isparta’nın 28. Dönem Milletvekilleri Ankara’da faaliyet gösteren ISVAK ve diğer Derneklerle sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimleri sonunda seçilen Isparta’nın 28. Dönem Milletvekillerine TBMM’de hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu çerçevede dün Ankara’da faaliyet gösteren ISVAK Ispartalılar Vakfı başkanı M. Kemal Battal, Isparta İli Kalkındırma Derneği Başkanı Erdal Saraçoğlu, Yalvaç Derneği adına Halis Tuna heyet halinde TBMM’de Yeni dönem Isparta Milletvekillerine hayırlı olsun ve tanışma ziyaretinde bulundular.

Sırasıyla AK Parti Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve CHP Milletvekili Yalım Halıcı’yı TBMM’deki ofislerinde ayrı ayrı ziyaret eden ISVAK ve diğer dernek yöneticilerinin ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten Milletvekilleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek Ankara’daki Ispartalı sivil toplum ilişkilerine her zaman destek olacaklarını ve her zaman yanlarında olup üzerlerine ne düşerse yapacaklarını beyan ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR