29 Nisan 2024 Pazartesi

Deregümü'de Songül Karlı ve Manuş Baba konseri

Isparta'nın merkeze bağlı Deregümü Köyü'nde düzenlenen domates ve karanfil festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Songül Karlı ve Manuş Baba konser verdi. Konserde Deregümülüler gönüllerince eğlendi.

Isparta

Örtü altı tarımsal üretimde günden güne büyüyen Deregümü Köyü’nde festival coşkusu yaşandı. Festivalin ilk gününde protokol üyeleri ile birlikte meydanda festival açılış programı yapıldı. Ardından gece de ünlü sanatçılar Songül Karlı ve Manuş Baba, kendilerini dinlemeye gelenlere coşkulu bir akşam yaşattı.

Köy meydanlığında sahne alan Songül Karlı ve Manuş Baba birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle paylaştı. Meydanı dolduran köylüler ve Ispartalı vatandaşların da katıldığı konser coşkulu geçti.

İŞTE KONSERDEN GÖRÜNTÜLER

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sdf

20 Eylül 2023 Çarşamba 09:23

sürekli olumsuz yazanlar siz yatın uyuyun. Sosyal etkinliklerin olması çok güzel fakat resme bakınca alanın boş olduğunu görünüyor, ama yobaz halk neylesin böyle etkinlikleri, Melek Mossa ya karşı çıkmanız aklıma geldiydi de. :))

Dereli

19 Eylül 2023 Salı 20:52

Böyle bir organizasyonu yapıyorken,keşke risk faktörünü de hesap etseydiniz. Deregümü giriş ve çıkışlarını öyle bir kapatmışsınız ki; eğer dün akşam kalp krizi geçiren biri olsaydı, şehir merkezine, hastaneye ulaşabilmek için yol ararken , ( ALLAH bilir), bugün kabirde olurdu galiba... Hele bereket Kayı tarafını unutmuşsunuz.

Erdem Aktan

19 Eylül 2023 Salı 20:48

Köylünün veya domatesin değil, başlamış ve başlayacak olan inşaatlar için semtin adının duyurulması.

Gerek var mı

19 Eylül 2023 Salı 15:57

Noldu şimdi belediye paraları cope attı millet günaha girdi sorunlar çözüldü mu hayır bu millet akillanmazmi ya

Spartalı

19 Eylül 2023 Salı 14:57

Memleketin tüm sorunları çözüldü

Sanat sever

19 Eylül 2023 Salı 14:51

Belediyemizin sayesinde etkinlikler oluyor.Sağ olasın başkanımız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR