01 Mayıs 2024 Çarşamba

Dereboğazı'nda kaza

Dereboğazı'nda kaza

Isparta

Isparta Antalya karayolunda meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı. 

Isparta'da dün gece etkisini gösteren sağanak yağış sabah saatlerinde de devam ediyor. Sağanak yağış nedeniyle karayollarında sürücüler zor anlar yaşıyor. Isparta Antalya karayolunda sağanak yağış kaza getirdi. Antalya'dan Isparta istikametine doğru seyir eden otomobil, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. 

HABER/ GİZEM SARIKAYA

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sürücü sürücü

11 Nisan 2023 Salı 09:54

Bu yol duble yol bitsin tek taraflı ölümlü çok kaza olur çünkü biz sürücüler bilinçli araç kullanmıyoruz

Antalya yolu

11 Nisan 2023 Salı 05:07

Şu yolu yapmadan gittiler ya diyecek bir şey yok

Ispartalı

11 Nisan 2023 Salı 00:17

Yol güvensiz olabilir tek suç yoldami yağışlı havalarda neden bu yolda hep kaza haberi geliyor sürücü arkadaş ayağını gazdan çekeceksin hatalı sollamayacaksin kurallara uyacaksın kaza yı yola kabahat bulmayacaksın önce dikkat kurallara uyarsak bu kaza olayı en aza düser

Yapın yolu

10 Nisan 2023 Pazartesi 17:11

Evet yine aynı yol yine kaza yüzlerce defa yazdık. Her kaza haberinin altına yazıyoruz artık bu yol sorunu çözülmeli kaç kişi daha ölmesi gerekiyor? Yazık günah.

Spartan

10 Nisan 2023 Pazartesi 16:14

Acaba Akp adayları ne diyecekler bu dereboğazı yolu ile ilgili. Bu dönemde kesin bitirilecek diyen çıkarsa basacağım kahkayı 20 yıldır neredeydiniz diye :)

Mandıra filozofu

10 Nisan 2023 Pazartesi 15:23

Herkes hakketiği muameleyi görür, hakketiği şekikde yönetilir ve yaşar. Utanıyorum ama bunları unutmayacağım. Vaadler başlıyor bakalım 40 gün sonra herşey bitince bizi güdecek çobanlar yine keyfine bakacak ve bu yol yine unutulacak. He başka derdimiz yok mu ? Bu memlekette dert bitermi ama bu ölümlere bari bi çare bulsunlar.

Abdullah AYDIN

10 Nisan 2023 Pazartesi 13:09

Isparta Antalya yolu ölüm yoludur. Duble oluncaya kadar kapatılmalıdır.

nothing

10 Nisan 2023 Pazartesi 12:09

yeni vekillerimiz ilk iş olarak yapacak inşallah ölüm yolunu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR