28 Nisan 2024 Pazar

Deprem Şehitleri Hatıra Ormanına fidan dikimi

Deprem Şehitleri Hatıra Ormanına fidan dikimi

Isparta

AFAD Isparta İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında deprem şehitlerimizi anmak adına Atabey Kaymakamı Selami Işık, İl Müdür Vekili Osman Çelik, Atabey İlçe Jandarma Komutanı Tamer Başer, Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Balcı, Atabey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Kurt, Atabey İlçe Müftüsü Dr. Samet Acet, AFAD Personeli, Orman Bölge Müdürlüğü personeli, ISAK Ekipleri, Türkiye İzci Federasyonuna bağlı öğrenciler ve vatandaşların katılımlarıyla Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’na Fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Neyeinanmakistiyorsanonainan

04 Mart 2024 Pazartesi 11:23

Benim açıklamama gerek yok Bakara 154'ü aç oku eğer oradaki açık ayeti anlayamadıysan bir doktora git "hocam ben bunu okudum ama anlayamadım" de ama yanına temiz iç çamaşırı falan da götür bakırköy'de en az 3-4 ay yatabilirsin. Dediğim gibi 2+2 sen istedin diye 5 olmaz.

Bortecine

04 Mart 2024 Pazartesi 07:42

Sen o kavramin ne anlama geldigini bi anlayabilsen..o sehitlerin sayesinde yasiyorsun bu vatanda ey yorumcu,cok biliyorsan bakara 154 bi acikla da dinleyelim senden ben çozemedim

Neyeinanmakistiyorsanonainan

03 Mart 2024 Pazar 19:03

Herkese "şehit" diyerek "şehitlik" kavramının da içini boşalttılar. Emniyette ağzında sigarasıyla boş boş volta atarken kalp krizi geçiren polis memuruna da şehit diyorlar, doğuda teröristlerle savaşan askere de şehit diyorlar, Işid militanlarına da şehit diyorlar, depremde ölene de şehit diyorlar. Şehitliğin ne demek olduğu Bakara suresi 154. ayette belirtilmiş. Sen neye inanmak istiyorsan ona inan ama sen istiyorsun diye 2+2=5 olmaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR