01 Mayıs 2024 Çarşamba

Denizlispor Bin taraftar ile geliyor

Denizlispor Bin taraftar ile geliyor

Isparta

ALİ RIZA CESUR- Isparta 32 Spor, 10 Eylül Pazar Günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu’nda Denizlispor’u ağırlayacak. Denizlispor taraftarları karşılaşmaya bin taraftar ile geliyoruz mesajı gönderdi.

Denizli ilinde yayın yapan haber siteleri tarafından, Isparta 32 Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor'un yaklaşık 1000 taraftarı hafta sonu oynanacak maçta yerini alacağı belirtildi.

Isparta 32 Spor taraftarından da nazik bir davet gelmesiyle birlikte Isparta Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçı yaklaşık 1000 Denizlispor taraftarının izlemesi beklendiği yazılırken, en büyük kozun taraftar olacağı kaydedildi.

HAYDİ ISPARTA MAÇA

Isparta 32 Spor taraftarı ise maç saatini beklemeye başladı. Yönetim ise tüm Ispartalılara maça davet çağrısında bulundu. Sezonun 3. Hafta maçında Isparta 32 Spor’un evinde alacağı ilk galibiyet için taraftarın desteğine ihtiyaç olduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartali

09 Eylül 2023 Cumartesi 00:06

Savunmasız adama saldırmak acizlikdir otobus taşlamak yanlış bir hareketti gerçi cor çocuk işiydi o çocuklara bir abi tavsiyesi hiç sağlam degilsiniz tribünün isinide bilmiyorsunuz. Yapmayın bak geçen sene bursa geldi .icerde deplasman yaşattı .afyon geldi . Aynısı sakın bursa denizli gibi takımların otobüslerini taşlamayin. Bir daha babanız maçlara göndermez. Yasaklar .evinizde dayak yersiniz.her jes soma değil.

Erdem Ak

08 Eylül 2023 Cuma 22:32

Rakibi yensek de yenilsek de zaten en büyük ihtimal yenilmek ama En iyi şeklide ağırlayalım. Küfür ve kavga yapanları uyaralım aramıza almayalım.

Iyi oynayan kazanır

08 Eylül 2023 Cuma 18:21

Şu anda denizlispordan bir puan öndeyiz.Cok iyi hazırlık plan yapmak gerek.Iyi oynayan kazansın.. Misafirperver olmak lazım.Hakemlere küfretmek,otobüs taşlamak sportmenliğe,delikanlıya yakışmaz.

kerim

08 Eylül 2023 Cuma 16:28

bizdede 20 kişi bağırır ancak maçta

Ispartadporlular

08 Eylül 2023 Cuma 15:45

Geçenki gibi soma spor otobüsünü taşlamasınlar.Delikanli gibi oynayın futbolu,yenmekte var,yenilmekte.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR