06 Mayıs 2024 Pazartesi

Demiralay güven tazeledi

Isparta Genç İş Adamları Derneği(IGİAD) nin 4.Olağan Genel Kurulu 30 Haziran 2012 tarihinde Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kurul toplantısında, çok sayıda dernek üyesi işadamı hazır bulundu.

Isparta

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Mahmut Ünlüsoy, Başkan Yardımcılığına Mustafa Kahraman ve Katipliğe Barış Yeşilotalı seçilmesinin ardından, gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

Dernek Başkanı Adem Demiralay; başarılı bir dönem geçirdiklerinin altını çizerek amaçlarının Isparta'da genç ve dinamik yapıya sahip, işinde belli bir kariyere gelmiş, özel hayatında sayılan ve sevilen girişimci ruha sahip işadamı arkadaşları bir araya toplayıp, gerek Isparta'mıza gerekse ülkemize faydalı olmak, işadamlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, Isparta'mızın ve ülkemizin geleceğine yön verecek fikirler üretmek olduğunu ifade etti.

Üçüncü dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Genel Kurula okundu ve oybirliğiyle kabul edilerek ibra edildi.

Denetim Kurulu Başkanı Yunus Karabulut da Denetleme Kurulu Raporunu okuyarak genel kurulun oylarına sundu, oybirliğiyle kabul edilen denetleme kurulu raporu da ibra edildi.

Daha sonra Kurul üye seçimlerine geçildi. Yeni seçilecek Yönetim Kurulu Listesinde yer almak isteyen üyelerin isimleri yazılarak oylamaya geçildi. Gizli oylama ile yapılan seçimlerde yeni yönetimde görev alacak isimler belirlendi.

Bu oylama sonucunda; Adem Demiralay, Bekir Çırak, Mehmet Hakan Gökdoğan, Osman Dal, Ertuğrul Savaş Gürdal, Abdullah Nuri YolcU, Kenan Özbayrakçı, Mahmut Çulcu ve İsmail Hakkı Akçil iki yıllığına Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiler.

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine; Mahmut Ünlüsoy, Mustafa Kahraman ve Mehmet Özer,

Disiplin Kurulu Asil üyeliklerine; Yunus Karabulut, Murat Çulcu ve Ömer Çetin

Merkez Delegeleri asil üyeliklerine; Adem Demiralay, Bekir Çırak, Abdullah Nuri Yolcu, Kenan Özbayrakçı ve Mehmet Hakan Gökdoğan seçildiler.

Dilek ve Temenniler bölümünde ise bir konuşma yapan Adem Demiralay; kendilerine bu görevi yeniden veren dernek üyelerine teşekkür ederek bundan sonrada Genç İşadamları Derneğinin bayrağını daha yukarılara taşımak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf edeceklerini birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade ederek genel kurulu kapattı.

Seçilen yeni Yönetim Kurulu tarafından yapılan görev dağılımı sonucunda;

Yönetim Kurulu Başkanlığına Adem Demiralay, Başkan Yardımcılıklarına Osman Dal, Kenan Özbayrakçı ve İsmail Hakkı Akçil, Genel Sekreterliğe Mehmet Hakan Gökdoğan, Gen. Sek. Yardımcılığına Bekir Çırak, Saymanlığa Abdullah Nuri Yolcu, Halkla İlişkilerden Sorumlu üyeliğe Ertuğrul Savaş Gürdal, Sosyal İlişkilerden Sorumlu üyeliğe Mahmut Çulcu getirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR