29 Nisan 2024 Pazartesi

Dağlıca baskınını planlayan terörist öldürüldü

Dağlıca baskınını planlayan terörist öldürüldü

Isparta

HABER/ Kübra Kevser Karataş- Takvimler 2007 yılını gösterirken Hakkari'nin Dağlıca üs bölgesindeki askeri birliğe düzenlenen saldırıda 12 kahraman askerimizin şehit düşmesine neden olan hain pusuyu planlayan terörist başı Suriye'de MİT'in düzenlediği operasyonla öldürüldü.

Bu saldırıda şehit düşenlerden biri de Afyon'un Dinar ilçesinde yaşayan piyade uzman çavuş Selçuk Gürdal'dı. Gürdal'ın ikiz kardeşi olan ce Isparta'da yaşayan Celalettin Gürdal, 16 yıl önce menfur saldırıyı planlayan terörist başının öldürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gürdal, 'Bu ülke için, bayrağımız ve bağımsızlığımız için kahraman ordumuz yıllardır bu hainlerle mücadelesini sürdürüyor. İkizim olan Selçuk Gürdal görev yaptığı Dağlıca'daki birliğinde düzenlenen hain saldırıda 11 arkadaşı ile birlikte şehit düşmüştü. Bir gün onların intikamının alınacağına emindim. 2 gün önce aldığım haberle yüreğimiz biraz olsun soğudu. Bu ülkeye göz dikenlerin hepsinin sonu böyle olacaktır. Hergün haberlerde takip ediyoruz teker teker hak ettikleri yere MİT mensuplarınca gönderiliyor. Onların pis leşlerini bu azizvatan toprakları bile kabul etmeyecek. Ay yıldızlı bayrağımız ilelebet yurdumun üstünde dalgalanmaya devam edecek' sözleri ile buruk mutluluğunu dile getirdi.

MSB'nin Misafiri Olmuştu

İkiz kardeşinin şehit edilmesinin ardından Celalettin Gürdal Milli Savunma Bakanlığı'nın girişimleri ile Hakkari Dağlıca kırsalında kardeşinin şehit edildiği üs birliğini ziyaret etmişti.

Isparta'daki evinde kardeşi için bir köşe oluşturan ve onun eşyaları ile müze haline getiren Celalettin Gürdal aldığı bu güzel haberden sonra kardeşinin ve şehitlerimizin daha da huzur içerisinde uyuyacaklarına olan inancını dile getirdi. 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baş harfi Ali

05 Ekim 2023 Perşembe 09:38

seni mutlu görmek çok lezzetli...

DEDEKTİF

04 Ekim 2023 Çarşamba 15:40

İBLİSKULUNA ARZEDERİZ... ( ŞANLI TÜRK ORDUSU )

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR