27 Nisan 2024 Cumartesi

Çünür Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Aksu her kapıyı çalıyor

Çünür Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Aksu her kapıyı çalıyor

Isparta

Çünür Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Aksu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Aksu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Azalarıyla birlikte gece gündüz mahale sakinlerini ziyaret eden Aksu, hizmet için geliyor. Çünür Mahallesi’nin gelişimine katkı sağlamayı hedeflediğini belirten Süleyman Aksu, herkese ve her kesime eşit hizmet getireceğini söyledi. Yenişehir’i tek tez gezmeye devam eden Aksu, bölgenin ihtiyacı olan düğün salonu projesi geliştirdiğini belirtti. 

HERKESE VE HER KESİME EŞİT HİZMET

Muhtar adayı Süleyman Aksu, herkese ve her kesime eşit hizmet sağlamak için geliştirdiği projelerini açıkladı. Yönetim, ulaşım, güvenlik, özel tesis gibi birçok konuyu içinde bulunduran çalışmalar, mahalle sakinlerinin beğenisini kazandı. 

İŞTE O PROJELER;

Mahalle yönetimi: Mahallemizi, vatandaşlarımız ile yönetmek için ayda bir gün mahalle sakinlerimizle veya azalarımızın istişare toplantısı yapılması.
Ulaşım: Ek otobüs seferleri konulması, Çevre yoluna ışıklandırma yapılması.
Park ve Bahçe: Parkların temizliği ve peyzaj çalışması, güvenliğin attırılması, çiçek ve ağaçlandırmanın çoğaltılması. Uzun parklara tuvalet projesi planlıyor. 
Kültür: Mahallemize özel tesis yapılması için gerekli başvurular.
Güvenlik: Bekçi sayılarının arttırılması için gerekli başvurular ve neticelendirilmesi, polis karakolunun yapılmasının sağlanması.
Kanatsız melekler: Sokak hayvanlarına, yaşam şartlarını daha rahat sağlaya-bilecekleri bir alanda sahip çıkılması daha kolay ve daha güzel olacaktır.
Düğün salonu: Mahallemiz için önemli bir ihtiyaç olan düğün salonu yaptırmayı planlıyorum.

SÜLEYMAN AKSU KİMDİR?

Üniversite mezunu ve Isparta esnafından olan Aksu, Çünür Mahalle sakinlerine kendini tanıttı. Aksu, açıklamasında; “1986 Çünür Mahallesi doğuluyum ve yaşamıma burada devam etmekteyim. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Esnafım. SDÜ Otomotiv Bölümü mezunuyum. İtalya'da bölümüm üzerine master yaptım. Mahallemiz adına herkese ve her kesime eşit hizmet sağlamak için siz değerli Çünür Mahalle sakinlerinin desteklerini bekliyorum. Oylarınıza talibim” ifadelerine yer verdi.
İLETİŞİM: 0 536 335 21 28

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eşref Dinarî

27 Mart 2024 Çarşamba 10:37

Ne hizmet aşkıymış bilemedim , yoksa hiç bir işe yaramadan alınan maaşmı bu yarışa sebep, nasıl paralar harcıyorlar, broşür bastırıyorlar, promosyon malzemesi dağıtıyorlar muhtar olabilmek için, gerçekten ülkemin malı deniz

Adamın dibi

26 Mart 2024 Salı 18:47

Yolun açık olsun kardeşim

muhtar olur bu adamdan

26 Mart 2024 Salı 12:25

kapımızı sadece 1 kere çaldı tam gidiyorken açtım. çok efendi ve düşünceli biri. diğer muhtar adayları üst üste rahatsız eder derecesinde zile basıp çocuğu uyandırdılar. bu davranışından dolayı oyum süleyman beye. farklar böyle ince davranışlarla bile ortaya çıkabiliyor işte.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR