27 Nisan 2024 Cumartesi

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Coşkuyla Açıldı

CHP Belediye Başkan Adayı Sayın Atakan Yazgan’ın Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı Özkanlar Kavşağındaki yerinde saat 15.00’te gerçekleştirildi. Programa Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı ve CHP İl ve ilçe örgütlerinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesinden birçok yönetici ve sevenlerinin katıldığı program sokağa sığmadı, doldu taştı.

Isparta

31 Mart seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bugün açılışı yapılan koordinasyon merkezi için Isparta’nın en önemli noktalarından birinde olması dikkatlerden kaçmadı. Şehrin önemli noktalarında büyük boy afişlerinin ardından önemli bir yerde de seçim koordinasyon merkezi açıldı.
Açılışta konuşan Başkan Yazgan “Bu açılış emin olun ki diğer siyasi partilerin SKM açılışı gibi kolay olmadı. Zira buranın açılmaması için önümüze birçok engelleme çıkarılmasına rağmen hepsini un ufak ederek Isparta'nın en önemli kavşaklarından birinde SKM açılışımızı hep birlikte büyük bir birliktelik içinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.
“Çok kıymetli hemşerilerim uzun yıllardır gerek iş ilişkilerim gerekse hepinizin yakından bildiği üzere Ispartaspor başkanlığım nedeniyle, 22 yıldır Isparta'nın potansiyelinin nasıl engellendiğini yakınen gördüm, iş ilişkilerinin nasıl tıklandığını, yatırımlardan nasıl hakkını alamadığını, sportif başarılarının önüne nasıl geçildiğini, turizmde nasıl geri planda bırakıldığını, sanayi ve tarımda gerekli desteği almadığını, verilen sözlerin nasıl tutulmadığını, hepsini yakınen gördüm. Bu şehir bunları hak etmiyor. Bu şehir geride kalmayı hak etmiyor, bu şehrin insanları mutsuzluğu umutsuzluğu hak etmiyor. Biz bu şehre biçilen bu rolü kabul etmiyoruz bu şehre biçilen makûs talihi reddediyoruz.” sözleri büyük alkış aldı.
Harika bir açılış gerçekleştiren Başkan Atakan Yazgan, Biz bu şehrin kaderini hep birlikte değiştirecek. Bu şehrin doğal güzelliklerini, iş potansiyelini, insan potansiyelini hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız. Bu şehirde kentsel yoksulluğu bitireceğiz. İşşizliği sona erdireceğiz. Konut sorununu kökünden çözeceğiz. Bu şehrin üstündeki cam tavanı hep birlikte kıracak. Desteklerinizle Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.
Yoğun katılımlı olan programda sevenlerinin tam desteğini alan Başkan Atakan Yazgan, biz kapıları kapalı biri değil herkesi kucaklayan bir yapıdayız, kapımız da gönlümüz de herkese açıktır. Bugün buradan bize tüm hemşerilerimiz ulaşabildiği gibi yarın Belediye Başkanı olduğumuzda da bu değişmeyecektir. Çok Çalışacağız, Bu şehirde tek bir çocuk yatağa mutsuz girmeyene kadar çalışacağız. Tek bir babanın boynu eğik kalmayana kadar çalışacağız. Tek bir annenin gözünde yaş kalmayana kadar çalışacağız. Sizlere Söz veriyorum çok çalışacağız ve hep birlikte başaracağız..
Çok çalışacağız çünkü biz az konuşur çok iş yaparız.” ifadelerinde bulundu.
 
Tüm sevenleri ve destekçileriyle mutlu bir tablo oluşturan Başkan Yazgan, “Gelin bir olalım, beraber olalım dedik geldiniz hep beraberiz, hepimiz biriz” ifadelerinde bulundu. Yoğun alkışlarla geçen programda ikramlar ve program katılan herkesten tam not aldı.
Özel olarak vatandaşlara görüşleri sorulduğunda bize yansıyan sözler şu şekilde:
“Sonunda Isparta aradığı adayı bulmuştur. Yıllarca çaresiz hissettim ilk defa sandığı rahat gideceğim”. “Başkan Atakan Yazgan bizleri her alanda 1. Lige taşıyacak sonuna kadar destekliyoruz.”
“Isparta Spor’a nasıl lig atlattıysa bu memlekete de lig atlatacak”
“Amcasının yeğeni bugün Isparta’nın yarın Türkiye ve Türk Cumhuriyetlerinin umudu”
“Başkan Yazgan indi sahaya artık kazanma zamanı”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

11 Şubat 2024 Pazar 23:02

Bu sefer ahmet tural

Vatandaş

11 Şubat 2024 Pazar 13:30

Şu dün gelen büyükçam her yerde

Vatandaş

11 Şubat 2024 Pazar 09:51

Yüzünüzden kibir akıyor Atakan bey .

Atakan bey projenizde var mı

11 Şubat 2024 Pazar 09:13

Ispartaya minibüs getirecekseniz oyumuzu size verelim atakan bey!!!

Vatandaş

11 Şubat 2024 Pazar 08:45

Ben pek umutlu değilim açıkçası

Halkın içinden

11 Şubat 2024 Pazar 08:36

Para babası, halkın nabzını bilmiyor, nerede ne, nasıl konuşacağı dan bı haber, Atakan bey..Onu Vedat ve Yalım bey tamamlıyor.. Vatandaşin derdinin ne olduğunu bilmiyor.. Olmaz, olmaz, vallahi billahi olmaz..20 bin oy alabilirlerse, şapkayı göye atsınlar.. Koskoca Prof Lütfü yu bı gecede harcadı, bu yönetim..Bunlara mı guveneceksin, Atakan Yazgan...En kısa zamanda git, işinin, aşının başına.. Isparta dan sana bir şey çıkmaz..

Vatandas

11 Şubat 2024 Pazar 06:19

Ne olacak sanki oylari bölmekden başka sukru beynin önünü açtınız. Zatan AKP nin burda sabit bir oyu var .olan tural başkana oldu malasef .

Hasan

11 Şubat 2024 Pazar 05:46

Hasan varsa biz yokuz

sdk

10 Şubat 2024 Cumartesi 23:52

çoşkuyla açılır hezimetle kapanır chp klasiği :) halıcı 2028 de emekli etcez seni

Gazete okuru

10 Şubat 2024 Cumartesi 22:20

Halkımızın umudu sizlersiniz. başarılar dilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR