28 Nisan 2024 Pazar

Çok acı çok! Babasının elini bırakan çocuğa araba çarptı

Çok acı çok! Babasının elini bırakan çocuğa araba çarptı

Isparta

KEMAL ERBEN (EĞİRDİR) - Isparta’nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmek isteyen 6 yaşındaki Kerem Uzuntepe otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi önünde bulunan kavşakta meydana geldi. Eğirdir İlçesi Yeni Mahalle’de ikamet eden Baba Yüksel Uzuntepe 3 çocuğunu yanına alarak hastane yanından göl kenarına doğru gezmeye çıktılar. Hastane kavşağından karşı tarafa kaldırıma geçtikleri sırada arkasından ilerleyen çocuklarının elini bir anlık dalgınlıkla tutmadı. 2 çocuğu ve kendisi kaldırıma çıkan baba acı fren sesiyle 6 yaşındaki oğlu Kerem’e otomobilin çarptığını gördü. Bayram nedeniyle de yoğun olan trafikte ilerleyen Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halindeki İbrahim Özpınar idaresindeki 03 ARR 242 plakalı otomobil 6 yaşındaki Kerem Uzuntepe’ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere yığılan küçük çocuk hemen olayın gerçekleştiği Kemik Hastanesi aciline kaldırıldı. 

Kazayı duyan anne ve komşuları hastane acili önüne geldiler. Anne Sebahat Uzuntepe’nin feryatları hastane önünde yürekleri dağladı. Baba Yüksel Uzuntepe ise şoktaydı. 

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen minik Kerem kurtarılamadı. Polis olayla ilgili soruşturma yaparken, sürücü İbrahim Özpınar ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerem Eğirdir

08 Temmuz 2023 Cumartesi 15:08

Anayol bile olsa trafik kuralları gereği, şehir içi hız sınırı bellidir. Yanlış bilmiyorsam 30-50 km olsa gerek. Bu suratta giden bir araç önüne aniden veya her türlü olursa olsun, çıkabilecek hiçbir canlıyı olay yerinde öldürür bir kazaya sebebiyet vermeyecektir. Mutlaka görgü tanıdıkları vardır, inşallah insaniyet namına, Allah rızası için, hak ve adaletin yerini bulması adına, tanık oldukları anı vicdanen ve ahlaken tarafsız olarak ilgili mercilere anlatırlar da olay açıklığa kavuşur.

koyun eti

02 Temmuz 2023 Pazar 13:05

Arkadaşlar bilmeden etmeden şöförü suçlayıp durmayın. Orası anayol oradan kimsenin 30 la gitmesini bekleyemezsiniz. Ayrıca kazanın olduğu yer hafif virajlı dönerken tam gözükmüyor. Ayrıca çocuk bir anda yola fırlamış adamın ne suçu var ?

Erdem Aktan

02 Temmuz 2023 Pazar 06:20

Hızlı gelen o sürücü ömür boyu ceza almalı

Denyıl

01 Temmuz 2023 Cumartesi 13:23

Yavaş gidin dikkatli sürün. 10dk geç gidin sağlıkla gidin.

Neredesiniz

01 Temmuz 2023 Cumartesi 11:18

Nerede bu ısparta m vekilleri ? Yaptırsanıza şuraya bir tane köprülü kavşak. Yıllardır bu memleket bu iktidara oy verdi hizmet alamadı

Muallim

01 Temmuz 2023 Cumartesi 10:27

Lütfen kurallara uyalım, Allah rahmet eylesin,anne babasına sabır ecir versin

Şoför

01 Temmuz 2023 Cumartesi 09:26

Yayaları yoldan atlatan düzen yıkılsın yokolsun

Fatih

01 Temmuz 2023 Cumartesi 08:35

O yola devamlı radar yada eds olmadı lazım çok sürat yapılıyor

Cesars

01 Temmuz 2023 Cumartesi 07:41

Ispartaya bakan yok kaç kaza oldu alt geçit çok zor değil 500 m srayla 3 tane olsa yeter belediye başkanı beceriksiz kaymakam vali beceriksiz vekiller beceriksiz vizyon yok sadece maaş alsınlar eşini dostuna torpil yapsın cebini doldursun başka bir halta yaramaz bunlar

Kerem bebek

01 Temmuz 2023 Cumartesi 04:07

Sokağa küçük çocukların ile çıkıyor isen dalmayacan dalacak isen cıkmayacan gelelim şoföre nereye yetisecektin birini öldürebilecek hızda eğirdir tarafından girersen gir çıkması adam olana 10 dakika en yoğun trafik de sürer değdi mi Allah yavrunun annesine sabır versin

Ispartalı

01 Temmuz 2023 Cumartesi 03:52

Allahım kimseye yaşatmasın böyle bi acıyı çocuğun la sokağa cikiyorsan bir anlık dalmayacan şoföre gelelim kolu bacağı kırılabilir di senin ne acelen vardı birini öldürecek kadar hızlı gidecek belli sakat önlem alınmayan yerler rabbim kimseye yaşatmasın annesine sabir kuzunun mekanı cennet olsun

Köprülü kavsak

01 Temmuz 2023 Cumartesi 01:12

Daha öncede söylendi hastane önü köprülü kavşak olması gerekir en çok kaza yeri orası

Isparta lı

01 Temmuz 2023 Cumartesi 00:36

ALLAH rahmet eylesin anasına babasına sabır versin mevlam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR