27 Nisan 2024 Cumartesi

Çiçekpınar geçişine BSK asfalt kaplama yapılıyor

Çiçekpınar geçişine BSK asfalt kaplama yapılıyor

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekillerinin girişimleri sayesinde Isparta’nın önemli sorunları bir bir çözüme kavuşturulmaya devam ediliyor.

Bu konuda edinilen bilgilere göre, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz  ve Osman Zabun’un girişimleri sonucu Karayolları şehir içi geçiş ağında bulunup BSK yapılmayan tek yer olan Şarkikaraağaç ilçesinin Çiçekpınar geçişi BSK kaplamaya dönüştürülüyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, bir süre önce Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiklerini hatırlatarak, “Bu ziyaretimizin hemen ardından Karayolları Genel Müdürlüğü ile Isparta il özel idaresinin aralarında yaptığı bir protokolle malzemelerinin karayolları tarafından temin edileceği, uygulama işlemlerinin Isparta il özel idaresince gerçekleştirileceği bir modelle, BSK ile kaplanmamış bulunan tek şehir içi geçişi olan Şarkikaraağaç Çiçekpınar şehir geçişi de BSK sıcak asfaltla kaplanmış olacak. Bu sorunu bir hafta gibi kısa bir süre içinde çözüme kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bundan dolayı sürece katkı sunan Sayın Ulaştırma bakanımız başta olmak üzere Karayolları Genel Müdürümüze, Karayolları Bölge müdürümüze ve Isparta şube şefine ve ayrıca uygulama işini üstlenmekle projenin hayata geçmesine önemli katkı sunan Isparta Valimiz Aydın Baruş’a ve İl Özel idare Genel sekreterliğine ve tüm emeği geçen çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Isparta’nın diğer sorunlarının da yakın takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aslı YEŞİLDERE

07 Aralık 2023 Perşembe 22:23

Cumhurbaşkanımızın yıllar önce Ispartalılara verdiği Dereboğazı Antalya Duble Yolu ve Eğirdir-Beyşehir Duble yolu sözünü yalancı çıkarmak için büyük ****ret gösteren Isparta Düşmanları ve Bu Isparta düşmanlarının değirmenlerine su taşıyan siyasi uzantıları kimlerdir? Bunlar açıklansın. Açıklansın ki her öümlü veya yaralanmalı kazada Ispartalı kimlere BEDDUA edeceğini iyice bilsin. Ispartamızın duble yol sözünü İÇ EDENLERE ve DUBLE YOLLARIMIZIN Yapılmasını engelleyenlere LANET OLSUN:

Isparta

07 Aralık 2023 Perşembe 12:17

Ne müjdeler verildi Antalya yoluna . Yaya kaldık

Misafir

07 Aralık 2023 Perşembe 09:30

Yolun tamamını görme şansım olmadı ama resimlerde gördüğümüz kadarıyla iyi bir yol neden bu yola asfalt dökülüyor? Mevcut asfalt iyi zaten, ayrıca madem dökülecek neden eski asfalt kaldırılmadan üstüne dökülüyor, bu asfalt hemen dağılır tutmaz

Eğirdir aksu söz verilip yapılmayan vatandaş

07 Aralık 2023 Perşembe 08:55

Verilen sözün 1 tanesini söyleyim aksu egirdir arası hem duple yol sözü verildi sayın giden ve olan vekiller duple yoldan vaz geçtik Akdoğan köyünün altındaki yol kaymış gitmiş bunu bari birlik olup yapsalar aksu belediye sütçüler belediye başkanları sözüm sizede verilen sözler hepsi hava cuf cuf oldu gitti vay bu yolu kulanan vatandaşa vekil olana kadar yapcaz vekil olundu unutuldu gitti birgün sizde unutulur gidersiniz saygılar halk ve vekilerim

Donarşa

07 Aralık 2023 Perşembe 08:52

maaşallah hizmet akıyor memleketime

el vicdan

07 Aralık 2023 Perşembe 08:37

şu yol için fuzuli değil mi el vicdan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR