27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP tam kadro sahada

CHP tam kadro sahada

Isparta

Atakan Yazgan, bugün Eski Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ettiler. Ziyarette kendisine büyük teveccühte bulunan esnafların samimiyetini ve desteklerini tam aldı. Atakan Yazgan’ı gören esnaflar heyecanını saklamadan Başkan Atakan Yazgan nidalarıyla karşıladılar.

Birleştirici Başkan Atakan YAZGAN

İYİ Parti’de en çok sevilen ve kurucu kadronun en önemli ismi olan eski İl Başkanı Sayın Hasan Büyükçam’ın CHP’ye katılması ve Atakan Yazgan’a tam destek açıklamasının ardından birlikte ziyaretlere başladılar.

Isparta’nın en sevilen millet vekili olarak adlandırılan Yalım Halıcı, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Merkez İlçe Yönetimi, CHP Kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları birbirine kenetlenmiş ve hedefe tam odaklı şekilde çalışmalarına devam ettiği görenlerin gözünden kaçmadı.

Esnaftan “en iyi kadro sizde, size tam destek” sözleriyle Atakan Yazgan’a desteklerini belirttiler.

Esnaftan Büyük Destek

“Denenmiş bir daha denenmez başkanım, en temiz sensin desteğimiz sana” ifadelerini kullanan esnaflar Atakan Yazgan ve CHP Teşkilatlarına “sıra sizde ancak siz düzeltirsiniz” ifadeleriyle de desteklerini açıkladılar.

Çocukların En Sevdiği Başkan

Atakan Yazgan’ı gören çocuklar başkana büyük sevgi selinde bulundu. Sevgilerini karşılıksız bırakmayan Atakan Yazgan çocuklara Isparta Spor formaları hediye etti. Çocuklara yönelik projelerinden bahseden Atakan Yazgan “Çocuklar martın sonu bahar az kaldı” diyerek hedefini vurguladı.

Isparta Spor’umuzun Yeri Süper Lig

Kendi döneminde olduğu gibi başarıdan başarıya her alanda olduğu gibi spor alanında da başarılar durmadan devam edeceğini belirtti. Isparta Spor’umuzun yeri 1. Lig’tir ve başkanlığı döneminde en büyük desteği Isparta Spor’un alacağını belirttiler.

Her Alanda Kesin Çözüm Projeler

Her kesimi ilgilendiren projelerinden de bahseden Atakan Yazgan, Isparta halkının hak ettiği yönetim anlayışını CHP kadrolarıyla başaracaklarını belirtti. Günün en çarpıcı sözü “biz az konuşur çok çalışırız en büyük farkımız budur” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

04 Şubat 2024 Pazar 12:34

Hadi yine iyisin Hasan ama seni bir yerlere getirmeye yalımında gücü yetmeyecek o kadar iddialıyız olan Atakan başkana olacak kendisini sever sayarız fakat işin içinde siz iki canbaz varsa kusura bakmasın oda kaybetmek istiyor biz bunu anlarız

serbest kürsü

04 Şubat 2024 Pazar 11:20

CHP il ve ilçe başkanı: CHP nin köklü ısparta seçmeni sizi affetmeyecek.ruhunu doyurduğunuz büyükçam ve avanesi biliniz ki acıkınca size de çamur atacak. iki günde yüz bin liralık alkol ikram eden atakan yazgan da size kazandırmayacak. ısparta ittifakının ne olduğunu kıymetli ısparta seçmeni 01 nisan sabahı (şaka gibi) size gösterecektir.

Chp secmeni

04 Şubat 2024 Pazar 11:07

2018 yilinda gelen millet vekile sandikta cevap veren bizler bu senede yine ital adayin olmamasi gerektigini sandikta verecegiz hasanda tekrardan istifa eder gider

Vatandas

04 Şubat 2024 Pazar 09:30

CHP, Büyükçamı almakla hata etti. Belediye Başkanı yapmadılar diye Dönen Adam yarın sizden de döner.

Ekrem

04 Şubat 2024 Pazar 09:19

Hasan büyük can geldiyse vay chp inin haline ıspartada bitmiştir

KEMAL

04 Şubat 2024 Pazar 09:17

CHP YE OYUMUZU VERMİYECEGİZ BUNDAN SONRA CHP Lİ DEYİL NE BU ADAY İSTANBULDAN GELİR BAŞKA PARTİDE BUSASI ÇIKMIŞ KAPIYA KONMUŞ GELSİN CHP YE DEMİRTAŞA SELAM İLBAŞKANI VEKİL SİZ NEYİN KAFASINDASINIZ PARTİ İÇİNDEKİ ADAYLAR MENFATINIZA UYMADIMI OY YOK VERMEYİN CHPLİLER

Vatandas

04 Şubat 2024 Pazar 09:17

Büyük cam ve yanındaki adamlar çok tehlikeli insanlardır. Tural ı partisini satmislardir. Yarin sizide satarlar memleketin en milliyetçi kimisi en dürüst esnafı. Gibi görünen menfaatlari için her şeylerini. Veren yeni CHP. Liler

Secmen

04 Şubat 2024 Pazar 08:36

Sayın Yalım Halıcı, keşke iyi partilileri kabul etmeseydiniz. Bunlar yarın sizi de satar.

Olmaz

04 Şubat 2024 Pazar 08:17

Kusura bakma başkan ama yanındaki adamlarla kaç oy alacaksın bakıp göreceğiz şimdiden geçmiş olsun

Nasıl yani

04 Şubat 2024 Pazar 08:02

Ne demek şimdi bu???vatandaşa projeleriniz var mı??açıklamak zorundasınız??Yoksa ısparta da yaşamayınca,ıspartamızın sıkıntılarınız dan haberiniz yok mu??

çelik

04 Şubat 2024 Pazar 06:35

daha önce iyi de görmeye alıştığımız büyükçam çok akıllı bir insan iyi de millet vekili kaybedildi ne yapacak orada durulurmu vekil yokkkk hopppp chp ye orada vekil var çünkü oarasıda elden giderse başka bir yer daha bulur sıkıntı yok

Vatandaş

04 Şubat 2024 Pazar 03:25

Büyükçamıda aldınız ya size de oy yok bu iki yüzlü insanı partinize niye aldınız

Çatlı

04 Şubat 2024 Pazar 01:52

Kurucu iradenin çizgisini terk eden CeHaPeKaKanın belediye başkan adayı olarak başta aziz şehitlerimizin ve kıymetli Prof. Turan Yazgan beyin aziz hatıralarına saygısızlık yapmaya hakkın yok. Kurultayda senin genel başkanın bebek katilinin heykelini dikmek isteyen seloya selam gönderen bu munafıklara özgürlük isteyen adam. Yol yakın istifa et ve çizgini düzelt Atakan bey.

emre

04 Şubat 2024 Pazar 00:11

en cok sevilen başkan hasan büyükçam mı ahahahahaha

Vatandaş

04 Şubat 2024 Pazar 00:09

Baharı sizinle karşılıcaz başkanım

Haddimizi bilelim

03 Şubat 2024 Cumartesi 23:40

Hasan başkan Chp mize hoşgeldin de, fotoğraf karelerinde hemen öne çıkmaya başlamışsın, Yalım vekilim arkadan geliyor maşallah sen öndesin, burası iyi partı değil, sende safkan CHP li değilsin, kendini fazla kaptırma istersen.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR