28 Nisan 2024 Pazar

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YALÇINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YALÇINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Isparta

Yapılacak genel seçim nedeniyle CHP'den Isparta Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Av.Mehmet Yalçın, 14 Mayıs seçimini Millet İttifakı'nın kazanacğını belirterek, "Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanıyla, yani Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile çıkacağımız bu kutlu yolda, zafer bizim olacaktır. Bundan eminim. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin galibi Millet İttifakı olacaktır. Demokrasi güçleri kazanacak. Halkımız, Partimizi ve Millet İttifakını iktidara taşıyacaktır. Bu ucube sistem bitecek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilecektir. Hak , Hukuk, Adalet gerçekleşecek" dedi.


Yalçın şöyle konuştu:

"Dostlarım, yol arkadaşlarım. Bu kutlu yola çıktım. Bu yolu, sizlerle yürüyeceğim. Birinci ve asıl hedefim Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakını iktidara taşımaktır. Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız. Halkın iktidarını mutlaka ama mutlaka kuracağız. Gençliğim, birikimim, çalışkanlığım, sizlerin güveni ve desteği benim en büyük gücüm olacaktır. Size ve partime söz veriyorum. Isparta benim sevdam. Cumhuriyetin değerleri benim olmazsa olmazlarım. Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmak yaşam sevincim olacak. Isparta için çalışacağım.

SÖZ VERİYORUM

"Parti büyüklerim. Dostlarım. Yol arkadaşlarım ve Millet ittifakının değerli birleşenleri, Milletvekili seçilebilirsem: Öncelikle, Isparta Milletvekili olacağım. Halkın temsilcisi olacağım. Halkın çıkarlarını savunacağım. Isparta’da gençlerin ağabeyi, herkesin kardeşi, büyüklerimizin çocuğu ve kimsesizlerin Ankara’da ki temsilcisi olacağım. İşim gücüm Isparta olacak. 7/24 telefonlarım, sosyal medya hesaplarım ve kapım herkese açık olacak."

 

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR