17 Mayıs 2024 Cuma

CHP AKSU İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASINDA PATLAMA MEYDANA GELDİ

ISPARTA'nın Aksu ilçesindeki CHP ilçe başkanlığının bulunduğu büroda, elektrikli ısıtıcının patlaması sonucu yangın çıktı.

Isparta

ISPARTA'nın Aksu ilçesindeki CHP ilçe başkanlığının bulunduğu büroda, elektrikli ısıtıcının patlaması sonucu yangın çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, büroda hasar meydana geldi.

Aksu'da 2 katlı binanın alt katındaki CHP ilçe başkanlığına ait büroda, saat 13.30 sıralarında patlama oldu, ardından yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Aksu Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Yangın söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İlçe başkanlığındaki eşyalarda ve büroda hasar meydana geldi.

CHP İlçe Başkanı Adil Aydoğan, yangının elektrikli ısıtıcının patlaması sonucu çıktığını belirterek, "Eski ilçe başkanımız, sıcak hava üfleyen elektrikli ısıtıcıyı çalıştırıp, bir yere kadar gitmiş. Herhalde şase yapmış. Sonra yangın çıkmış ve patlama olmuş. Patlama çok kuvvetli olduğu için camı çerçeveyi patlatmış" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Müzmin muhalif

25 Aralık 2017 Pazartesi 20:22

'Beş' kardeşe; inanmadığınız, inancınız olmadığı için muhalefetsiniz. Siz inanmamaya devam edin.A Aah nerde o oy açık tasnif **** dönemleri, ne güzeldi o günler..

ıspartalı

25 Aralık 2017 Pazartesi 11:21

Maksat reklam olsun deyip kendileri patlatmıştır.

beş

24 Aralık 2017 Pazar 17:29

sadece liderleri yok ! Geçmiş potansiyelleri aşırı sağlam ! en azından adamların ne olduğu belli akape gibi değil bukelemun partisi AKAPE ! bu ülkede akape isimli partiyi sempatizan yada sevgi duygularının yada buna bağlı destek düşüncesinin oluştuğuna inanmıyorum ! ama kazanıyor sadece seçim kazanıyor

Müzmin muhalif

24 Aralık 2017 Pazar 14:34

Ce ha pe nihayet 'patlama' yaptı desenize.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR