27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP'den ikinci Vedat Şenol dönemi başladı

CHP'den ikinci Vedat Şenol dönemi başladı

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanlığı’nda yeni dönem başladı. CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, ikinci kez yeniden başkanlığa seçilen Vedat Şenol’a görevini devretti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçtiğimiz hafta sonu il kongresini tamamlamıştı. 3 adayın yarıştığı seçimlerde ipi göğüsleyen isim eski il başkanlarından Vedat Şenol oldu.

Vedat Şenol, dün beraberindeki partililerle birlikte mazbatasını alarak, başkanlık koltuğunu Tansel Dilaver’den devraldı. 

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Ben bu görevi bana layık gören tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Tansel Dilaver Başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Özveri ile çalıştı ve partimize büyük katkılar sundu. Makamlar ve isimler gelip geçici. Önemli olan partimizin başarısı ve iktidar yolculuğunda atacağımız adımlar” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli Yıldız

21 Eylül 2023 Perşembe 00:46

Chp yönetimi niçin bu kadar yaşlı. Gençler chp ye niçin gelmiyor. Yalım gibi genç insanların önünü açın.Belediye seçimleri Mart ayında yapılıyor.İl ve ilçe yönetimi çok yaşlı.Bu yöneticiler kışı ayını kaldıramaz.

Sosyal demokrat gençler

20 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

CHP yenilenmelidir. Vedat Başkan il yönetimine Av. Merve KALAYCI DEMİR ve AV. Hüseyin ERDEM YURTARSLANI ikilisini ALMALIDIR. yerel şeçimlerde başarı böyle gelir

Siyaset yeniden dizayn edilmeli.

20 Eylül 2023 Çarşamba 16:21

Tüm partilerde 60 yaş üstüne parti il başkanlığı,parti genel başkanlığı,bakanlık yasaklanmalı.Gencler avrupaya kaçıyor.ihtiyarların koltuk sevdasından dolayı.Siyaset yeniden dizayn edileli.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR