27 Nisan 2024 Cumartesi

Çevre İl Müdürü Borca’dan IGC Basın Merkezine ziyaret

Çevre İl Müdürü Borca’dan IGC Basın Merkezine ziyaret

Isparta

Geçtiğimiz ay hizmete giren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca beraberinde İl Müdür Yardımcısı Recep İlker Gök, Çevre Şehircilik Müdürlüğü Makine Mühendisi Gülay Tozaçan ve İnşaat Mühendisi Huriye Ulusal ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek hem yeni yerin hem de kongre sonucu yeni oluşan yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette IGC başkanı Mustafa Baş’ın yanı sıra Cemiyet Başkan Yardımcıları Hakan Yaman ve İsmail Altunbaş ile Cemiyet eski başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

Son derece samimi bir ortamda geçen ziyarette Çevre Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca ve beraberindekiler Soner Toros Basın Merkezinin çok güzel bir merkez olduğunu belirterek yeni yerin Isparta Basınına hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Mustafa Baş başkanlığındaki yeni IGC yönetimine de başarılar dileyen Çevre İl Müdürlüğü heyeti yaptıkları çalışmalara ilişkin de kısaca bilgi verdiler. Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş uygun bir tarihte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’nde Çevre Müdürü Abdullah Borca ve ekibini misafir etmeye hazır olduklarını ve böylece  Isparta’da yürütülen kentsel dönüşüm başta olmak üzere diğer çalışmalara ilişkin Isparta Basınına bu önemli konularda bilgilendirme yapılması önerisinde bulundu.  Çevre İl Müdürü Borca’da ne zaman istenirse Soner Toros Basın Merkezi’nde böyle bir bilgilendirme yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretten dolayı Çevre İl Müdürü Borca ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR