29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇERKEZ CENGİZ TEHDİT ETTİ! KİM O ISPARTALI?

Daha önce cezaevine konvoyla gittiğine dair şovuyla gündeme gelen ve Çocuk Şube tarafından yakalanan ’Çerkes Cengiz’ lakaplı Cengiz Şıklaroğlu bu kez İstanbul'da gözaltına alındı. Şıklaroğlu adliye çıkışında, 'Abdestsiz sokağa çıkmayın. Yakında kıyamet kopacak. Ispartalı seni de gül bahçesine gömeceğim' diye tehditler savurdu. ’Çerkes Cengiz’ olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Isparta

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı suçlardan aranan ve kendisini 'Çerkes Cengiz' olarak tanıtan Cengiz Şıklaroğlu'nun yakalanması için Beykoz'da bir adrese operasyon düzenledi.

Şıklaroğlu ile bir adamının gözaltına alındığı operasyonda, 14 av tüfeği, 1 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

EVİNDEKİ HAYVANLARLA İLGİLİ İNCELEME YAPILDI

Şıklaroğlu, sosyal medya hesabından evinde beslediği aralarında aslan, yılan, timsahın da olduğu bazı hayvanların fotoğraflarını çekip paylaşıyordu. Baskın sonrası Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri de eve gelip hayvanlarla ilgili incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde Şıklaroğlu’nun hayvanat bahçesi açma belgesi olduğu anlaşıldı.

Hayvanlarla ilgili gerekli izinlerin alındığını tespit eden polis, herhangi bir işlem yapmadan ayrıldı. Evin çevresinde bulunan bir köpek ile yavru aslan ve bazı hayvanlar kameralar tarafından görüntülendi.

SERBEST BIRAKILDI

’ÇERKES Cengiz’ olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet suçundan gözaltına alınan Cengiz Şıklaroğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Şıklaroğlu savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şıklaroğlu, haftada bir gün polis merkezine giderek imza atacak.

'ISPARTALI SENİ GÜL BAHÇESİNE GÖMECEĞİM'

Adliyeye sevk edilen Şıklaroğlu, çıkışta "Ben örgüte silah yardımı yapmadım. Hiçbir suçum yok. Kardeşlerim hepinize söylüyorum. Abdestsiz sokağa çıkmayın. Yakında kıyamet kopacak. Ispartalı seni de gül bahçesine gömeceğim" diye bağırdı. Şıklaroğlu hayvanat bahçesiyle ilgili bir soruya ise "Her şey yasal" yanıtını verdi.

100 KONVOYLUK ARAÇLA CEZAEVİNE GİTME YALANI

Çerkes Cengiz lakaplı iş adamı 2016 yılı başında geldiği Türkiye'de Suriye'deki Türkmenlere yardım etmesi için bazı işadamlarına zorla senet imzalattığı iddiasıyla yargılandığı davalardan 10 ay hapis cezası almıştı.

Toplamda 10 ay hapiste kalacak olan Cengiz Şıklaroğlu, yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaparak hapis cezasını yatmak üzere Maltepe Cezaevi'ne gitmişti.

ETRAFA KORKU SALMAK İÇİN...

Ancak araçların hepsinin kiralık olduğu, konvoya katılan kişilerin de parayla tutulduğu ortaya çıkmıştı. Hatta, Şıklaroğlu o gün cezaevine bile girmeden sırra kadem basmıştı! Etrafa korku salmak amacıyla böyle bir şov yaptığı öğrenilen Çerkes Cengiz bu şovun hemer ardından gözaltına alınmıştı.

RUSYA’DA BERAAT ETTİ

Cengiz Şıklaroğlu 2005 -2016 yılları arasında askeri suç örgütlüğü liderliği, askeri casusluk, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'a suikast suçlarından Rusya'da yargılan ve suçlamalardan beraat etmişti.

ÇERKES CENGİZ KİMDİR?

Sosyal medyadaki kendi anlatımlarına göre Kurduğu Angels Yachts şirketi Türkiye’nin en büyük lüks yat üreticilerinden. Bunun yanında 7 şirket daha kurarak bir ‘holdinge’ dönüştü. Kendisinin kartvizitinde de Angel Group CEO’su Cengiz Şıklaroğlu yazıyor. Şıklaroğlu’nun grubunun bünyesinde vip otomobil kiralama, rüzgar türbinleri ve pil ithalatı yapan Angel Energy, Angel Organics ile organik tohum ithalatı yapan firmalar da bulunuyor. Ayrıca bir kozmetik şirketi de yar alıyor. Ama en gözde şirketi askeri silahlar da üreten Silahsan. Zaten Instagram hesabından sık sık silahlarla çekilmiş pozlar yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Cengiz Şıklaroğlu,  İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği bölümünde okudu. Şıklaroğlu sosyal medyayı oldukça yoğun kullanıyor. Özellikle evinde beslediği vahşi hayvanlar, lüks yat ve otomobiller ile birlikte çekilmiş fotoğrafları Instagram hesabını süslüyor.

'KARDEŞLİK' ADINDA BİR GRUBU VAR

Kardeşlik adını verdiği de bir grubu var. Bu grubun internet sitesi bulunuyor ve girişinde Cengiz Şıklaroğlu’nun bu gruba dair bir açıklaması yer alıyor. Ancak grubun faaliyetlerinin ne olduğu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ALİ AKAÇ

15 Mayıs 2022 Pazar 15:49

BOZOK KÖSE ÖLDÜMÜ ARKADAŞLAR...

Ali esen

21 Mayıs 2020 Perşembe 02:36

Cerkez cengizmisin Nesin ısparta yı ağzına almayla kötü ettin bütün ıspartayı cephe aldın gülünü karıştırdın dikeni kesin batacak gömmeye gelince sen zaten ceza evine kendini gömmüşsün oradan çıka bilirsen bekleriz.

Isparta

10 Kasım 2019 Pazar 09:41

30 yıldır ısparta da yaşıyorum... Isparta da delikanlı aramayın, her türlü kalleşlik bekleyin.. çıkarları dostluklarından önce gelir... para için yapamayacakları şey yoktur...

Gül bahçeli

20 Mart 2018 Salı 04:58

Öyle evde timsah beslemeye benzemez bu işler. Ispartalı adamı sirk maymunu yapar..

darth vader

13 Mart 2018 Salı 17:47

lan kim bu ıspartalı :D

beş

11 Mart 2018 Pazar 17:23

O ISPARTALI BENİM !

talebe

08 Mart 2018 Perşembe 00:41

Çerkes dostuna bende katılıyorum komik yorum yapmayın gülümüz batar tavugumuz uçar ADAMIN adı belli sanı belli

HERYER ISPARTALI

07 Mart 2018 Çarşamba 02:42

Kaç kişiyi gömmüş bu çerkez askerde istikamcıymış ellem..ısıracak köpek diş göstermez

Bir bilen

06 Mart 2018 Salı 00:41

Kartallar yüksek uçar

Kafkas Kartalı

06 Mart 2018 Salı 00:36

Çerkes Dostuna katılıyorum. Isparta faso fiso. Kendileri de biliyo bunu.

Emre has

05 Mart 2018 Pazartesi 23:43

O ISPARTA LI KİM??

ıspartalı

05 Mart 2018 Pazartesi 23:00

klavye de döktürmüşşün diyen* ıspartalı meydanı da bilir sen de bilirsin meydanı

Rabbim ıslah etsin inşallah

05 Mart 2018 Pazartesi 21:15

O Isparta,lıyı Konya,lıyı Edirne,liyi vs. gömdün, be adam Rabbimin huzurunda 'suçu vardıda ondan ğömdümmü, diyeceksin...!!!!!

Serdar

05 Mart 2018 Pazartesi 18:34

Kuyruk acısı hiçbir şeye benzemez,arkadaş kıyamet koparacakmış afrine gel bekliyoruz ,hiç olmazsa hayatında iyi bir şey yap diyorum

hgkjl

05 Mart 2018 Pazartesi 15:56

savrulan tehditler var ve serbet bırakılıyor öyle mi

ferhat öz

05 Mart 2018 Pazartesi 14:16

:D off offf

Gönenli

05 Mart 2018 Pazartesi 13:29

Burak dönerin dediği gibi KURU SIKI CENGİZ bi halt edemez bu palavracı ISPARTA ya gel seni adam eselim kocum

Akkoc

05 Mart 2018 Pazartesi 12:22

Klavyede döktürmüşsünüz

ÇERKES DOSTU

05 Mart 2018 Pazartesi 11:39

madem ıspartalı adamı gömer madem adamı madam yapar açık adresinizle birlikte çerkes cengize instagram sayfasından ulaşın yazın bunları

bir dost

05 Mart 2018 Pazartesi 09:49

ıspartalı adamı madam yapar kimim göüyon sen cengiz ****arda esrarengiz olaylar olacağğğğ

Kara Murat

05 Mart 2018 Pazartesi 09:37

Bu adamin suçu ne beñ anlamadim

ccc

05 Mart 2018 Pazartesi 08:51

Dikeni batmış olsa gerek gülü sana ağır kaçar

Zindan

05 Mart 2018 Pazartesi 08:33

Cengo burası Isparta gülüyle ünlüdür ama adamıylada meşhurdur senin gibi para verip konvoy tutmayız burası Isparta başlı başına bir konvoy dur zaten çakalı Isparta da adam ederler gelder adamlık öğren daha yaşı büyümeden mafia çılık oynuyor haspam

recep

05 Mart 2018 Pazartesi 02:28

ıspartalı adamı öper cenko

rüzgar

05 Mart 2018 Pazartesi 02:27

ıspartalı adamı öper cenko

Cengaver

05 Mart 2018 Pazartesi 02:02

Burasi isparta

İsmail

05 Mart 2018 Pazartesi 01:15

Tavuk mu gomuyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR