29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Isparta Valisi Vahdettin Özkan Çanakkale Zaferinin 101. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Özkan Aziz Şehitlerimizin emaneti Kutsal Vatanımıza dün olduğu gibi bugünde 1915 ruhu ile sahip çıkacağız dedi.

Isparta

Vali Özkan Mesajında;

Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi dönemin imkânsızlıklarına rağmen milletimizin bağımsızlığı, onuru ve vatanı uğruna hiçbir fedakârlıktan çekinmediğini gösteren tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biridir.

Çanakkale’de ecdadımızın ortaya koymuş olduğu birlik ve dayanışma seferberliği, milletimizin engel tanımamaktaki azminin, kardeşlikten ödün vermeme konusundaki kararlılığının göstergesidir.

Tarihimizin bu destansı mücadelesini verirken gözlerini kırpmadan şehit düşen ve bizlere sonsuz bir gelecek armağan eden kahraman ecdadımıza şükran borçluyuz. Aziz Ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz.

İşte bizler böyle bir ecdadın torunlarıyız. Bugün kardeşliğimizi bozmaya çalışan küresel terör piyonları veipleri kıtalar ardından çekilen kayıt dışı ekipler şunu bilmelidir ki,milletimiz bu oyunlara karşı, atalarımızın bizlere emaneti olan aziz vatanımızı,aynı ruhla savunacaktır.

Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, aziz vatanımıza, günümüzde ve gelecekte, aynı bilinç ve sadakatle sahip çıkılacağının güvencesidir.

Cennet-iAlanın Kucakladığı Aziz Şehitlerimiz;

Bilinizki; Bugün de, ülkemize yönelen tehditlere karşı kendilerini siper eden kahraman askerlerimiz, polislerimiz ve kamu görevlilerimiz sizlere layık olma şuuruyla fedakârca görev yapmaktadırlar.

Bu duygularla, teröre karşı kahramanca vatan savunması yaparken şehit düşen güvenlik kuvvetlerimizi, terör gruplarının hain saldırılarında şehit olan vatandaşlarımızı ve ebediyete intikal eden tüm kahraman şehitlerimizi;

Saygı ve rahmetle anıyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YüceTürk

18 Mart 2016 Cuma 22:25

Sayın vali de, sn Bilgiç gibi, Mustafa Kemal Atatürk'ü Türk Milletine kazandıran bu büyük zaferin anma içeriğinde Atatürk'ü zikretmeyi sanıyorum unutmuşlar. Bu vesile ile Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum, yüce Yaradandan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.

Burak

18 Mart 2016 Cuma 12:34

Sayın balık nerde TOKİ nerde sözler ayıp degilmi size halli Kandırıyorsunuz ben bir AKP li olarak sizi sayinnbakani kınıyorum.ve oyum yok size taki TOKİ yapılana kadar o kadar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR