01 Mayıs 2024 Çarşamba

BÜYÜKÇAM’DAN SERT TEPKİ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI: AK PARTİ HÜKÜMETİ İŞLEVİNİ YİTİRMİŞTİR

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut hamlesini İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, “seçim vaadi” olarak nitelendirdi. AK Parti’yi milletin aklıyla alay etmekle suçlayan Büyükçam, “her seçim dönemi geldiğinde yapamayacakları vaatleri veriyorlar. Tıpkı OSB, dereboğazı yolu gibi” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Duayen'e

24 Eylül 2022 Cumartesi 12:05

Duayen ; .Sen gibiler lafı oturacak yerinden anlamakta birincidir. İşte bu yüzden 20 yıldır iktidardalar. Apartman Yöneticisi seçer gibi ülke yönetimi seçiyorsunuz. "E bunlar gitse gelen ne yapacak? " Demirel zamanında da Özal zamanında da Çiller zamanında da hep bu şekilde oy verdiniz . Hepsine yetkiyi vererek gördünüz. Millet İttifakına da VER YETKİYİ GÖR ETKİYİ. 2018 de verdiğin yetkiyi görüyorsun bak . Türk Lira'n nerde ? Dolar nerde? Tarım nerde Sanayi Fabrikalar nerde ? Hayvancılık nerde

y85

23 Eylül 2022 Cuma 20:15

Bunların siyaset yapmadığı parti kaldı mı?

duayenin kocası

23 Eylül 2022 Cuma 15:42

kılıçdar seçilirse ne çalar ne çaldırır,ozaman yandık,bizim rüşvetçileri yargılar,sınav sorularını çalamayız,torpille işe giremeyiz,ozaman bittik,kahrolsun ip ve cahape.

Ahmet bu da sana

23 Eylül 2022 Cuma 15:27

6+ koalisyon diyen Ahmet sen de oku Necati'ye yazdıklarımı . Yıllarca İçişleri Bakanlığı yapan Sayın Abdulkadir AKSU nereli? Diyarbakırlı değil mi? Sayın Maliye Bakanı nereli Urfalı değil mi? Onlar da bizim gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil mi? Her TÜRKİYE CUMHURİYETİ YURTTAŞI SEÇİLİRSE BAKANLIK DA YAPABİLİR DEMEK Kİ? ORTADA FOL YOK YUMURTA YOKKEN KÜRT KÖKENLİ YURTTAŞLARIMIZA VERİLEN BAKANLIKLAR CAPCANLI ÖRNEKTE İKEN SİZ VARSAYIMARLA MİLLETİ GERİYORSUNUZ AYRIŞTIRIYORSUNUZ. YAZIK ÜLKEME

Duayen

23 Eylül 2022 Cuma 14:09

Len terör seviciler. Ak Parti zamanında yaptığı hataların bedelini ödüyor zaten. Siz aynı hatalara şimdi bilinçli olarak düşüyorsunuz. Terör seviciliği bırakmadığınız sürece size oy yok. Ne zamanki delikanlı gibi gerçekten alternatif olduğunuzu kanıtlarsanız bu millet size itibar eder. Böyle Ak Partiyi eleştirmekten öteye gidemezsiniz. Bu millet zannettiğiniz gibi koyun değil. Siz koyun dedikçe alayınıza koyacaklar.

Ispartalı

23 Eylül 2022 Cuma 12:25

Şimdiye kadar Çanakkale köprüsü dahil onlarca projeye vaatten öteye geçmez deyip bitince de en ufak bir yüz kızarması yaşamayanlar! Sözüm size. Hükümeti eleştirmek serbest elbette. Seçim döneminde herkes ortaya atılıp kendini göstermek ister kamuoyuna. Ama kendine ait en ufak bir proje sunamayan, ekonomi, eğitim, ticaret, sosyal refah, dış ticaret gibi yığınla konuda programı hatta önerisi bile olmayanların elinde kalan tek şey bol bol eleştiri.

ISPARTALI İÇİN DEĞMEZ BAŞKAN

23 Eylül 2022 Cuma 11:49

yorumcuların çoğu salak galiba yahu HDP bakanlık veren saraylarda oslolarda görüşen AKAPEE değilmiydi ha akape yapınca mübah muhalefet yapınca hain diyorsanız hepinizin ALLAH cezasını versin ikiyüzlü sahtekar sözde müslüman çakma milliyetçiler siz varken milletin düşmana ihtiyacı yok kirletmediğiniz güzellik kalmadı alnımız nasıl secdeye gidiyor ailenizin yüzüne nasıl bakıyoruz be..

Necati'ye

23 Eylül 2022 Cuma 11:16

Necati HDP'den istifa edip de AKP'ye katılıveren ÜLKE SEVDALISI MI OLUYOR MİLLİ Mİ YERLİ Mİ OLUYOR? Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı düne kadar HDP'li idi bu gün AKP'ye geçmeseydi TERÖRİST mi idi? SİZ DİCLE BELEDİYESİNİ KİME VERMİŞ OLDUNUZ ŞİMDİ? HDP MADEM KAPATILMADI O HALDE YASAL BİR PARTİ DEĞİL MİDİR? O YASAL BİR PARTİ İSE ÜLKEYİ YÖNETMEYE HAKKI YOK MU? HAA BEN SAPINA KADAR TÜRK'ÜM ve Türk OLMAKTAN DA GURUR DUYUYORUM. SEN GİBİ ONLAR DA TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI DEĞİL Mİ?

MALUM ŞAHIS

23 Eylül 2022 Cuma 10:15

ULUBORLU

VATANDAŞ

23 Eylül 2022 Cuma 10:04

Sen önce kendini avla cahil.

Isparta sevdalısı

23 Eylül 2022 Cuma 09:53

Bu insanlarin çoğu 20 önce evine ekmeği mahalle bakkalindan veresiye alıyordu bunu unutmayalım lütfen

e.b..

23 Eylül 2022 Cuma 09:25

sen ne anlıyorsun siyasetten bulmuşsun bi fırsat oturmuşsun koltuğa laf olsun diye her şeye atlıyorsun hangi vaadini yerine getirmedi bu iktidar sen daha kısa donla geziyorken daha 15 16 yaşındaydın bu adamlar ülkesi için gece gündüz çalışıyordu 20 yıldır yapılanları görmüyorsan körsünüz demekki bütün dünya sıkıntı içerisinde gıda olsun yakıt olsun enerji olsun bizde varmı böyle bir sıkıntı yok haberleri tarafsız k****lardan izlersen anlarsın iktidar olmak için iyiyede güzelede kötü diyorsun

BIKTIRDINIZ

23 Eylül 2022 Cuma 08:59

HDP , HDP HDP HDP NE BU YAAA HDP KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINIZA . KAPATIN MADEM BU HDP TERÖRE DESTEK VERİYORSA . HER YETKİ ELİNİZDE . BIKTIRDINIZ ÜLKEYİ BU SÖYLEMLERDEN. SANKİ APO'NUN MEKTUBUNU OKUTAN KARDEŞİNİ TV'LERE ÇIKARAN İYİ PARTİ SANKİ CHP . UTANMADAN PAPAĞAN GİBİ ÖTÜP DURUYORSUNUZ. HADİ BAŞTAKİLER OY İÇİN YAPIYOR SİZ OY VERENLER KÖR MÜSÜNÜZ OLANI BİTENİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ?

Necati

23 Eylül 2022 Cuma 08:49

Mehmet Yıldırıma. Kardeş tamam defolup gitsinler anladık lakin kimi seçeceksin adamlar daha başkan adayı çıkaramadılar 6+ masa beceremediler anlaşamadılar. Nasıl ülke yönetecekler daha Hdp ye bakanlık verecekler.

Ahmet

23 Eylül 2022 Cuma 08:42

6+ Koalisyon bir başkan adayı çıkarsada ona versek oyumuzu.Sonra enflasyon kaça çıkarsa çıksın farketmez .Savunma bakanlığı ile içişlerinide htp ye verirler olur biter.yani demem oki Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.

Cahil avcısı

23 Eylül 2022 Cuma 07:24

Siyasal dinci arapsevicilere oy veren elleriniz kırılsın,güzel ülkemi ne hale getirtdirdiniz.

Vatandaş70

23 Eylül 2022 Cuma 06:48

Dere geçerken at değiştirilmez.Vaat verilmiştir tamam ama sizin vaatleriniz ne.çakma ülkücü,amarikan ve HDP seviciler.hdp ye verin bakanlığı o her istediğinizi yapar.saçma sapan yorumlar yapmayın.burada yazı tura oynamıyoruz.YA DEVLET BAŞA KUZGUN LEŞEEEE.BELEDİYE SEÇİMLERİ İLE BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİ KARIŞTIRMAYIN.

Yorumsuz

23 Eylül 2022 Cuma 00:41

Savaş olan ukraynada bile enflasyon %20 bizde tüike göre %70 . Gerçek enflasyon dersen de herşeyin fiyatı %300-400-500 arttı.

Hüseyin

22 Eylül 2022 Perşembe 23:22

Allah aşkına burdur dostluk yolu. Yeminle 5 yılda bitmez tam bir laşka. Yap boz kır dök yeminle verilen milyonlara yazık. Bellemişler millet bahçesi herkes ilçeler dahil millet bahçesi derdine düşyük trilyonlarca zarar. Hayatımız siyaset olmuş seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey yok memleket bitmiş haberimiz yok.

Mehmet yildirim

22 Eylül 2022 Perşembe 23:01

Kesinlikle dogru, uyandi artik isparta akp ve mhp ye 1 oy yok artik, ekonomik olarak hepimizi bitirdiler defolup gidecekler...

ZAGOR (BALTALI İLAH)

22 Eylül 2022 Perşembe 22:48

Bırak başkanım ya...neyi vadetti de yerine getirmedi....Hangi işin altından kalkamadı...yapılan bir işi kötülemeyin...varsa daha iyi fikriniz konuşun...çamur atİzi kalsın siyaseti işte

Tarihci

22 Eylül 2022 Perşembe 22:48

Bu yetkiyi sana kim verdi işlevini yitirdi demekle olmuyor peki HDP nin oyları ile koltuk kazanan iyi partililer işleve devam mı ediyor tek karar mercii var o da millet senin g.baskanin 15 inden sonra işler degisecek ben başbakan olacam yurtta sulh diye diye 15 temmuz geldi o zaman bile sizin iskeviniz bitmedi

Veysel

22 Eylül 2022 Perşembe 22:42

Vekiller sahaya insin Esnaf ziyaretlerine bi çıksın halkla buluşmaya kahvelere çıksın Antalya Gelendost Konya yolundaki ölümlü kaza fotolarını ellerine vereceğim başkanınıza hediyem!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR