01 Mayıs 2024 Çarşamba

Bu çocuklar ne zaman yemek yiyecek?

Bu çocuklar ne zaman yemek yiyecek?

Isparta

Isparta’da KYK yurtlarında mide bulandıran görüntüler devam ediyor. 3 hafta önce başlayan yeni eğitim-öğretim sezonu sancılı başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı KYK yurtlarında yemeklerinden içinden sinek, böcek türleri çıkması bir yana yemeklerde tam pişirilmeden öğrencilere servis ediliyor. Haber Merkezimize onlarca yemek videosu ve görüntüsü geliyor. Öğrenciler 3 haftadır büyük korku ve panik içinde bir çare bekliyor.

Isparta Mihri Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu ile Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda geçen hafta yemeklerde böcek, sinek gibi benzeri türler çıkmış, bu görüntüler büyük tepki toplamıştı. Öğrenciler hem bireysel olarak şikayette bulunurken, hem de videoları ve fotoğrafları paylaşarak tepki göstermişti.

Görüntüler gittikçe vahim bir hal alıyor. Bu kez de yurtlarda kalan öğrenciler yemeklerin tam pişirilmediğinden şikayetçi oldu. Menüde bulunun patatesli tavuğu gören öğrencilerin birçoğunun midesi bulundu. Tavuk çiğ halde öğrencilere servis edildi. Yine büyük tepki topladı.

KYK yurdunun mutfak ve yemeklerinden şikayetçi olan öğrenciler, sağlıklarının tehlikede olduğunu bir kez daha haykırıyor.

Bomba 32 Haber Sitesi olarak daha öncede bir çok kez gündeme getirdiğimiz bu şikayetlere bir çözüm bulunamadı. Bu sorunu kim çözecek? Öğrencilerin mağduriyetleri nasıl önlenecek. Bu çocuklar ne zaman güzel bir yemek yiyecek.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yurdun insanı

22 Ekim 2023 Pazar 15:35

Mihri ibni bin el rabia ül mihrinisa min el şafiyül one biçim isim la duyan da içerden cennetin ırmakları geçiyor sanır yemek firmasına sormuşlar neden yemekler hep kötü diye arkam çok kalın demiş

Denetim proplemi var

22 Ekim 2023 Pazar 15:14

Isparta da denetim sorunu var demek ki, hiç bir evladımızın zehirlenmesini istemiyoruz.

Ispartalı

22 Ekim 2023 Pazar 14:43

Buna Sebeb olanların Allah belasını versinÇocuklarımıza nasıl yemek sunuluyor yazık günahTerbiyesizler

Kyk

22 Ekim 2023 Pazar 14:31

İhaleleri usulsüzlük yapılıp albayraklara peşkeş çekilirse böyle olur devamlı bizim cep düşüncesindeler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR