28 Nisan 2024 Pazar

Bu camii bir farklı

Bu camii bir farklı

Isparta

Isparta'da Emre Mahallesi'nde bulunan Hacı Ali Gökgöz Camii'nin diğer camilerden birçok farklı özelliği bulunuyor. Caminin bahçesinde havuz, oturma alanları, etüt alanı, minyatür müzesi, tenis masası, kitaplık alanları bulunuyor. Camiye ibadet için gelen vatandaşlar, bu alanlarda da vakit geçirebiliyor.

1985 yılında yaptırılan ve Emre Mahallesi'nde bulunan Hacı Ali Gökgöz Camii'sine gelen ziyaretçiler, ibadetlerini yapıp, camiinin içinde ve dışında da aktivitelerde bulunuyor. Camiinin bahçesinde şelale, yeşil bahçe, tenis masası, kitaplık, etüt alanı bulunuyor. Camii'deki etüt alanı ve kitaplık sayesinde vatandaşlar kitap okumayaya teşvik ediliyor. Ayrıca yeşil bahçesi ve bahçedeki şelale havuzunun yanında huzurlu bir ortamda vakit geçiriyor. Camiide türbe,camii, Kabe, ve turistlik yerlerin minyatürleri sergileniyor. Gökgöz Camii, özellikle gençler tarafından ilgi görüyor. Ayrıca camiinin girişinde askıda ekmek projesi uygulanıyor. Böylelikle ihtiyaç sahipleri camiiden ücretsiz ekmek alabiliyor.

HABER/ GİZEM SARIKAYA

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nudura

12 Nisan 2023 Çarşamba 17:04

Göksöğüt lü olmak ayrıcalıktır.Hasan Hüseyin Hocam ..

hıı

12 Nisan 2023 Çarşamba 15:46

ulan muhammed ali , nerden geliyo bu değirmenin suyu biliyon mu sen , her camiyi sen yaptırıver madem , benim oturduğum yerdeki caminin elektirik parasını alabilirse yüzü gülüyo imamın ,,,dili olan gonuşuyo işte böyle

muhammed ali

12 Nisan 2023 Çarşamba 12:25

tüm camilerde boyle olmasi lazim hatta bu cok cok az bile kalmis almanyadaki camiler bunun 100 kati ibadet sohbet kitap aktiviteler yemekler hersey var. bizim ise binde bir cikiyor bakin oda imkanlar kadar yapilmis kendi dinimizi kulturumuzu toplumumuzu koruyamiyoruz. bu gidisle zaten yarin bir gun islam avrupadan amerikadan dogacak utanacagiz.

Osman Hoca

12 Nisan 2023 Çarşamba 10:14

Gerçekten de çok güzel bir cami. Yalvaçtan bir arkadaşım bu camiye gitmemizi tavsiye etmişti. Hocamız da Allah razı olsun gelenlere hemen çay ikram ediyor ve herkesle güler yüzle ilgileniyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR