01 Mayıs 2024 Çarşamba

Bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir

Bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Gülistan Mahallesi pazarında esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla selamlaştı

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Gülistan Mahallesi pazarında esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Başdeğirmen, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi ve büyük teveccühü ile karşılaşan Başkan Başdeğirmen, çocuklarla da yakından ilgilendi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar da “Başkanım size dua ediyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetleri anlatmaya gerek yok, desteklerimiz sizinle. Allah sizden razı olsun. Hayırlısıyla kazanacaksınız. Oylarımız size. Siz geldiniz Isparta yaşanır bir hale geldi” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, “Allah’ın izniyle desteklerinizle yeni dönemde daha da güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR