28 Nisan 2024 Pazar

Bize ihtiyacı olan herkesin yanında olduk

Bize ihtiyacı olan herkesin yanında olduk

Isparta

ISPARTA Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katımıyla düzenlenen mitingte konuştu.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, verdikleri sözün hepsini tek tek yerine getirdiklerinin altını çizerek, “Bu 5 yıl bizim için çok değerliydi. Kentin hak ettiği hedefi alacağını sürekli söyledik. Bu hizmet bize nasip oldu. Aradan tam 5 yıl geçti. Bu yıl zor geçen dönem olmasına rağmen birlik beraberliğimizde, hizmetimizde bir bahanemiz olmadı. 153 yatırımı şehre kazandırdık. Hiç kimseye sen şucusun bucusun demeden memleketimize hizmet ettik. Bize ihtiyacı olan herkesin yanında olduk. Eğer biz sizi anlayamayan, isteklerinize kulak veremeyen, çözüm odaklı olmasak bize destek verir miydiniz? Bizler sizlerin desteğiyle yeniden bir daha diyoruz. Belediye başkanlığı zor bir iş değil, hepimiz yapabiliriz” dedi.

Başdeğirmen, 235 vatandaştan bir kuruş almadan doğal gaz tesisatını bağladıklarını kaydederek, 250’sini ise gelecek dönemde bağlayacaklarını bildirdi.

7 merkez köyün doğal gaza kavuştuğunu dile getiren Başdeğirmen, “Köylerden bize ne diyemeyiz. Biz gönül belediyecisiyiz. 22 semt sahası yaptık. Önümüzde 3 bayram var. 31 Mart 2024 birinci bayram, Kadir Gecesi 5 Nisan, 10 Nisan Ramazan Bayramı’dır. 3 bayrama hazır olun, hep beraber kutlayacağı. 25 yıldır yapılamayan şehrin göbeğinde mezar gibi duran İTKM, bugünkü ismiyle Meydan AVM. 25 yıldır çözülemeyen yılan hikayesi olan bitmeyen hayal, arabaların arkasına ‘aşkımız İTKM gibi hiç bitmesin’ diye yazılıyordu. 1,5 yılda tamamladık. Isparta’da kötü koku vardı, bu kokuyu 10 yıl çektik. 31 Mart 2019’da AK Parti Belediyeciliği geldi, 6 ayda koku geçiverdi. Ne oldu da 10 yılda Sav bölgesindeki koku gidiverdi. Çünkü kararlı bir yönetim geldi. AK Parti insana hizmet belediyeciliğidir. TOKİ’yi yaptık. Trafiği gelir gelmez küçük dokunuşlarla düzenli hale getirdik” diye konuştu.

Başdeğirmen, kente verdikleri hizmeti, 2,5 yılda yaptıklarını hatırlatarak, “Pandemi oldu, doğal afet oldu. 2,5 yıl alacağımız var. 153 yatırımı şehrimize kazandırdık. Engelli bireylerimizin kullanımı için 8 bin 500 metrekarelik merkezi 6 ay sonra hizmete açıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

20 Mart 2024 Çarşamba 17:43

Allah razı olsun başkanım nerede garip var nerede kimsesiz var hepsine yetiştiniz elinden tuttunuz Rabbimde sizin yar ve yardımcınız olsun inşallah durmak yok yola devam ne yapsalar boş başaramayacaklar çünkü bizlerin duası yeter size

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR