29 Nisan 2024 Pazartesi

Bilgisayar kasasında uyuşturucu ele geçirildi

Bilgisayar kasasında uyuşturucu ele geçirildi

Isparta

ISPARTA'DA polisin durdurduğu yolcu otobüsünde narkotik madde arama köpeği Milon ile yapılan aramada bilgisayar kasasına zulalanmış esrar ele kubar ve toz geçirildi.

Isparta’da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik ekipleri uyuşturucu ile mücadelede alan çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yol uygulamaları ve alan çalışmalarına ağırlık veren ekipler il merkezi girişinde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Narkotik köpeği Milon'un da katıldığı aramada bagajda bulunan bir kutunun içerisinde bulunan bilgisayar kasası içerisine zulalanmış Bin 30 gram kubar esrar ile 160 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli M.M. emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zülfikar

11 Ocak 2023 Çarşamba 12:05

Tebrikler Cüneyt abi

YABANCI

11 Ocak 2023 Çarşamba 11:58

uyuşturucu KAÇA AYRILIR.1. KÜLTÜR UYUŞTURUCUSU.2. NERKOTİK UYUŞTURUCU.kimi sadece uyuşturucuyu HAP,OT,VE SIVI OLARAK ANLIYOR.LAKİN: EVLATLARININ EMPERYALİZMİN ,HAÇLININ KÜLTÜRÜNE HİZMET EDENLERİ ğörmüyor.ve bunu MODERN,MEDENİYET,İLERİCİLİK DEMORAT,SANIYOR.YETİŞTİRİN ÇOCUKLARINIZI EMPREYLİZMİN KÜFLÜ AHLAKI İLE

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR