30 Nisan 2024 Salı

Bilgiç, Senir'de doğalgaz açılış törenine katıldı

Bilgiç, Senir'de doğalgaz açılış törenine katıldı

Isparta

Keçiborlu ilçesine bağlı Senir kasabası doğalgaza kavuştu. Bugün gerçekleştirilen doğalgaz açılış törenine TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberinde Milletvekili adayları, belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Senirlilerin yıllardır beklediği doğalgaz açılışı, Milletvekillerinin meşaleyi yakması ile hayata geçti. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ''Senir kasabamıza ve tüm Senir halkına hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşsiz doktor

29 Nisan 2023 Cumartesi 22:38

O yanan ateş sizi de yakar, verilen sözleri tutmamanın karşılığını sandıkta bu millet size sorar.

Realite

29 Nisan 2023 Cumartesi 17:12

Süreyya bey , önceliğimiz reisimiz, ve arkasının mecliste sağlam olması için ak listemiz, vekillik zamanlarında basriyi çanta gibi taşıdın ,kendini sizlerinde üstü görmeye başladı. Kime ne kadar değer verdiğinize dikkat etmenizde fayda var. Bizim vekil sayımız en az 3 olmalı. Altına dusmemeliyiz

Mete

29 Nisan 2023 Cumartesi 14:44

Bilgiç emekli olmadımı, ne dolaşıuor yine

Osmanlının değil Metenin Torunu

29 Nisan 2023 Cumartesi 14:43

Semirdi iyice. Oy moy yok. Hade canım hade...

güle güle

29 Nisan 2023 Cumartesi 14:40

bilgiç ısparta lı mı ? hayır kesinlikle hayır çünkü bilgiç 20 yıldır verdiği sözleri tutumadı nerde antalya yolu, bu kadar yakın iliz bir geliştir şehri kalkıdır nerde bir hızlı tren ha, yok yok yok. bay kemal gelecek sözünü tutacak yapacak siz mi güle güle..

Mehmet

29 Nisan 2023 Cumartesi 14:26

sanmaki fıtrat değişir bu kan yine o kandır türkiyede erdoğan ısparta da Süreyya vekilim.. tatava takiye yapmaycaksın oyunu basacaksın senin görevin oy vermek yorum yapmak değil.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR