30 Nisan 2024 Salı

Bilgiç'ten IDGEP'e ziyaret

Bilgiç'ten IDGEP'e ziyaret

Isparta

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IDGEP) Başkanı iş İnsanı Nazmi Esen'i ve iş insanlarından oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretlerde, güncel konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

29 Nisan 2023 Cumartesi 22:08

Ne iş yapar bunlar buğüne kadar ne yapmışlar buralara gidip foto çektiriyorlar vatandaşa gidin vatandaşa azkaldı

Çakal avcısı

29 Nisan 2023 Cumartesi 13:59

Millet ittifakının bileşenleri bellidir,HDP yoktur,kürtler istediği ittifakı desteklemede özgürdür,fakat bunlar imralıyla anlaşamayınca Gaffar okkanı şehit eden huzbullahçılara vekillik verdiler meclise sokacaklar,gerçek budur,dezenformasyon yapan çakallara inanmayın

Bitsin

29 Nisan 2023 Cumartesi 13:02

Ya bi bit artık be bi bit. O elindeki fotoğraf yakar elini.

Hakkı

29 Nisan 2023 Cumartesi 12:29

Patron adayı gençler sözüm size. Akıllı olun 21 senedir Ispartayı sömüren bu zihniyetten kurtulun. Yoksa hepiniz asgari ücretle iş bulamaz hale geleceksiniz. Bu sözümü de unutmayın.

Mustafa

29 Nisan 2023 Cumartesi 11:45

Sadi bey şimdiye kadar seni sen yapan Parti'nin arkasında dur. Haine, hırsıza, sahtekara, basriye partiyi muhtaç etme, her yerde öncelikle 4 ak liste vekili için çaba göstermen gerekiyor. Unutma seni sen yapan ak parti... Adaylar kim olursa olsun (vatan haini değil sonuçta) yanlarında olman gerekli, gittiğin yerlerde basriyi götürünce kendini bakan falan zannetti galiba cahil adam, geldi Şükrü başkanıma sitem etti gitti Recep vekile laf etti. Sen kimsin !!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR