30 Nisan 2024 Salı

Bilgiç'ten Başkan Başdeğirmen'e ziyaret

Bilgiç'ten Başkan Başdeğirmen'e ziyaret

Isparta

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve TBMM önceki dönem Meclis Başkan vekili ve AK Parti Milletvekillerinden Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcımız, TBMM önceki dönem Meclis Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Halil İbrahim Güleç, SKM Başkanımız Sayın Fatih Tola ve belediye meclisi üyelerimizin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Alooo

04 Şubat 2024 Pazar 23:13

Eğirdir gölü kuruyor.AKSU ENERJİ ......LÜTFEN ELEKTİRİK BULUNUR AMA SU BULUNMAZ.EĞİRDİR GÖLÜ BULUNMAZ.LÜTFEN YETKİLİ ARKADAŞLARA SÖYLEYELİM

Kamuran

04 Şubat 2024 Pazar 23:03

Ne yapsanız boş göklerden gelen bir karar vardır.Mahallemdeki muhtarı bile değiştirecem.Meclis üyelerinde değiştiremezsiniz bu halk onlarıda değiştirmesini bilir.

İşsizdoktor

04 Şubat 2024 Pazar 18:55

Eğer geldilerse memlekette birkaç yer kalmış demek ki

Birey

04 Şubat 2024 Pazar 18:36

Lütfen meclis uyelerinizi iyi seçin yeni ve bilgili donanımlı olmaı gerekir aynı kişilerin olması gerekmez

Sparta

04 Şubat 2024 Pazar 16:15

YAHU ADAMIN ADI SOYADINDAN ÖNCE VASFINI OKUYANA Kadar yoruldum, sonuç ne iş yapar bu zatı muhterem, malum onca dönem ne gördük.

Doğuştan siyasetçiler bir ipte

04 Şubat 2024 Pazar 16:13

Bunun anlamı ne?Dünün vekilleri ve Baş değirmen iyi değilken bu gün hangi dağa kar yağdı.Başdeğitmen herkese bir bal çalıp durumunu korumayı başardı.

Hüseyin

04 Şubat 2024 Pazar 15:25

Seçşm zamanı başkan adayları nir kibar bir insanlarla konuşuyor geziyor mahalle geziyor. Vaatler havada uçuyor. Böyle giderse ısparta türkiyede şaha kalkacak. Emekli bedava doğalgaz alacak. Hertaraf güllük güneşlik. Değirmenin suyu nerden gelecek. Arsa satmakla bu işler olurmu. Nüfusa göre iller bankası para gönderiyor. Memleket bitmiş haberimiz yok hayatımız seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey yok.

Feridun

04 Şubat 2024 Pazar 15:13

wayy arkadaş. iyi bakalım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR