03 Mayıs 2024 Cuma

Beyaz eşya tamirine rağbet arttı

Beyaz eşya tamirine rağbet arttı

Isparta

GİZEM SARIKAYA- Isparta Yayla Mahallesi’nde beyaz eşya tamiri yapan Bora Baygın, özellikle son yıllarda beyaz eşyada ikinci el ürünlere ve yedek parçalara talep artışı olduğunu söyledi.

Sıfır ürünlerin fiyatındaki artışlardan dolayı vatandaşın tamire yöneldiğini belirten Baygın, şu şekilde açıklama yaptı; “Son yıllarda beyaz eşyada ikinci el ürünlere ve yedek parçalara rağbet var. Sıfır ürünlerin fiyatı arttığı için vatandaş bozulan eşyasını tamir ettirmeye yöneliyor. Bu sebeple sıfır ürün satışlarında düşüş yaşanıyor” dedi.

Aynı dükkanda çalışan Bora Baygın’ın kardeşi Bahadır Baygın, piyasadaki fiyat artışlarının yedek parça ve tamir ücretine de yansıdığını söyledi. Öte yandan Bahadır Baygın, sıfır ürünlerin fiyatına kıyasla tamir ettirmenin çok daha uyguna geldiğini belirtti.

Bahadır Baygın, açıklamasında; “Sıfır ürünlerin fiyatında artış olduğu gibi yedek parça ve tamir ücretlerinde de bir artış söz konusu fakat yine de beyaz eşyayı tamir ettirmek, sıfırını almaktan çok daha uyguna geliyor. Vatandaş da bu durumun farkında olduğu için beyaz eşyasını tamir ettirerek ömrünü uzatıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İstanbullu

19 Eylül 2023 Salı 00:41

Hiç öyle değil yaptığınız elektrik süpürgesini 3 kere kullanamadım 500 tlde cabası

Sengetli

18 Eylül 2023 Pazartesi 14:04

eeee

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR