01 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Meclisi’nde 11 madde kabul edildi

Belediye Meclisi’nde 11 madde kabul edildi

Isparta

Isparta Belediye Meclisi bugün Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında toplandı. 2024 yılı Ocak ayı meclis toplantısında 11 madde oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı bugün meclis salonunda saat 14.30’da yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlık yaptı. Meclis açılış konuşmasının ardından komisyondan dönen 11 maddelik gündem, değerlendirildi ve kabul edildi.

İşte mecliste görüşülen maddeler; Zabıta, itfaiye, koruma ve güvenlik görevlisi personellerinin aylık maktu fazla çalışma ücretleri, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından “Çevre kirliliğinin giderilmesi için 2 Milyon 700 bin lira şartlı nakdi yardımın kabul edilmesi, Cadde, sokak ve parklara isim verilmesi, belediye mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin kanun hükümleri doğrultusunda iş ve işlemlerin yapılabilmesi için encümene yetki verilmesi, Belediye mülkiyetinde bulunan müstakil ticari, konut ve arsaların satışı, trampa yapılması veya kat karşılığı olarak değerlendirilmesi için encümene yetki verilmesi, Isparta ili Gölcük Tabiat Parkının kiralanması için encümene yetki verilmesi, Dere Mahallesi’nin Batısı,, Işıkkent Mahallesi’nin Güneyinde bulunan Tarım ve Orman Bakanlığından, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na spor amaçlı tahsis edilen alanda imar planı yapılması, Gölcük Mahrukatçılar Sitesinin yeni alanının belirlenmesi, İmar planı değişikliği talepleri ve plan notlarına ilave karar eklenmesi maddeleri görüşüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sefa

12 Ocak 2024 Cuma 23:56

Gölcük tabiat milli parklar statüsünde olup orman bölge müdürlüğü elindedidir. Belediye ile alakası yoktur. İşletmenin belediye ile alakası yoktur. 2. Konu senede 3 kere işin olacak diye belediye kargo getirecek halı yok. Tural geldi iyi parti dağıldı. İstifalar sayısını hesap edemedik. Isparta kalsın. Ziya ile 15 yıl kaybetti gerek yok . Şükrü başkanı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Sayın Başkana duyurulur

12 Ocak 2024 Cuma 18:21

Gölcük tabiat parkının kiralama yerine Belediye işletse daha güzel olur işlemci ticari bakacağı için Belediye halka hizmet amacı ile vatandaş daha çok memnun olacaktır 1977_1978 yıllarında Belediye işletiyordu elma ağaçları vardı verimli idi muhteşem elmalar toplanıp satılıyor Belediye ye gelir sağlanıyordu

Ben

12 Ocak 2024 Cuma 18:06

Mehmet tönge mahallesine 4 kat verin ne dükkan var ne kargo ne ptt hiç olmassa biraz büyüsün mahalle hayalet yer gibi sosyal alan yok emeklilerin zaman geçireceği kapalı bir alan yok park yok hiç bir şey yok insanlar bir şey almaya 7 km yok gidiyor sana oy yok bizim mahalle sana oy vermez bunu bil yeni başkan Tural

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR