28 Nisan 2024 Pazar

Belediye Meclisi toplandı

Isparta Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı 1. oturumu bugün saat 14.00'de gerçekleşti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyeleri eksiksiz katıldı. 9 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda en önemli konu Çevre, Şehircilik ve İklin Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak şartlı nakdi yardım oldu.

Isparta

Başkan Şükrü Başdeğirmen 'Çevre Kirliliğinin Giderilmesi' kapsamında bakanlık tarafından 6 pilot ile verilecek 14 milyon liralık nakdi yardımdan en fazla payı alabilmek için çalışacaklarını belirterek, 'Bizim düşüncemiz birincisi Eğirdir Gölümüz, ikincisi Isparta'nın uzun yıllar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak kalıcı çözümler bulmak olacak. Bu nakdi yardım şartlı bir yardım olduğu için projeler önem taşıyor. Bu yardımdan önce Avrupa Birliği'nden almış olduğumuz 750 bin Euro hibe bağışı kullanmaya başladık. Bu nakdi yardımda bizim için gerçekten çok değerli bir yardım. Sayın bakanımıza buradan teşekkür ediyorum' diye açıklamada bulundu.

Meclis gündeminde yer alan maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Ekim ayı 2 birleşiminin Cuma günü saat 14.30'da yapılması kararlaştırılarak ilk oturum tamamlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Icme suyu daha onemli

02 Ekim 2023 Pazartesi 15:38

En onemli proplem içme suyu proplemimiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR