02 Mayıs 2024 Perşembe

Başkandan boykot çağrısı

Başkandan boykot çağrısı

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Kasım ayı meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'de yaptığı insanlık dışı saldırıları kınadı. Başkan Başdeğirmen, yapılan zulme karşı Peygamber Hz Muhammed (SAV)'in bir hadisini hatırlatarak, 'Zalime elimizle karşı koyamıyorsak, dilimizle, o da olmuyorsa kalben buğz etmemiz gerektiği bildirilmiştir. Bu konuda devlet büyüklerimiz gerekeni yapıyor yapmaya da devam edecektir ama en azından bizlerinde karınca kaderince bu zulme karşı birlik olmamız lazım. Biz belediye olarak tesislerimizde İsrail menşeeli hiç bir ürün satmama kararı aldık. Toplum olarak İsrail ve bunlara destek veren ülkelerin mallarını satın almayarak çok şey yapabiliriz. Masum çocuklara sıktıkları mermi, attıkları roket, yada tankın yakıtını bizden kazandıkları para ile karşılamalarına izin vermeyelim. Gazze'de bugüne kadar 10 bin dolayında insan hayatını kaybetti ve ne acıdır ki bunların 4 bin 500'ü çocuk. Bu kadar insanlıktan uzak bir davranış kabul edilemez' sözlerine yer verdi ve tüm Isparta halkına İsrail mallarına karşı boykot çağrısında bulundu.

MECLİSTE DUA EDİLDİ

Başkanın açıklamasının ardından mecliste Filistin'de vefat edenler ile terör kurbanı şehitler için Kur'an tilaveti yapıldı ve dua edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

08 Kasım 2023 Çarşamba 07:47

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. adamlar ipi vermese donsuz, gazı vermese gazsız tohumu vermese aç kalacaksınız. bindiğiniz arabalar, giydiğiniz takım elbiseler, ayakkabılar, kullandığınız tüm teknoloji yazık sizin gibi din bezirganlarına. bu yüzden Rabbim gazabını hiç bizden esirgemiyor. çünkü riyakarız. bu kaçıncı baykot yapıp tekrar içmeniz parasını verip cola alıp dökmeniz süper zeka.

Has ıspartali

08 Kasım 2023 Çarşamba 02:50

Siz ne biçim insansınız ulen 40 yıldır bu ülkede savaş var hangi Arap kardeşlerinizden destek gördünüz aksine köstek gördük suriyede PKK kampları yokmuydu .İran'da yokmuydu yetiştirip yetiştirip saldılar bu ülkede katliam yaptılar ona rağmen Suriyelileri alıp besliyorsu uz getirin abi hepsini besleyin A

Boykot

07 Kasım 2023 Salı 07:46

Gidip coca cola nın fabrikasını da kapatalım üretemesinler Isparta da istemiyoruz diyelim

Bence

07 Kasım 2023 Salı 06:18

Boykot üstleri kapatmakla olur mesela ecevit yapmıştı

Kemal

07 Kasım 2023 Salı 00:01

Köseye satılan arsayı boykot ediyorum ben beytül şükrü

Ahmet

06 Kasım 2023 Pazartesi 22:45

Önce hükümet adım atmalı. 7-8 şehrimizde tesisleri bulunan Cargill firmasına neden izin veriyorsunuz? Ülker ve Eti gibi birçok firmanın glikoz, nişasta şurubu tedarikçisidir bu firma. Yahudi senelerdir kanımıza giriyor. Bunlar yüzünden kronik hastalık yaşı çok düştü. Şeker fabrikalarının sayısı neden sürekli azaldı? Şekerin çok çok üretildiği ülkemizde glikoza gerek var mıydı sizce? İyi uykular Türkiye'm.

Vatandaş

06 Kasım 2023 Pazartesi 19:33

Arkadaş siz kişisel inançlarınız uğruna ülkenin çıkarlarını nasıl ayaklarınız altına alırsınız ya. Bu ülke sizin babanızın tapulu malı değil çocuklarımıza bırakacağımız mirasımız. Size ne israilden ya size ne arkadaş size ne ya bizi ne ilgilendiriyor milletin ülkesinin içinde bulunduğu savaş. Siz israil ile filistin ile başarısızlığınızı perdeleyeceğinize kendi yoksullaştırdığınız halka bir dönün de bakın. İnsanların cebinde para kalmadı.

Hadi

06 Kasım 2023 Pazartesi 18:39

Mesela lokumlara katılan tüm aromalar israilden geliyor. Şimdi lokumcular aroma katmayacak mı? Sera domateslerinin tohumları da israil malı o zaman seracılar domates üretmeyecek mi? Belediye tesislerinde yapılan yemeklerin içine domates katmayacanız mı? Trakyadaki tüm ayçicekler israil malıdır yani ayçicek yağı katmayacanız mı? Mermerciler en çok israile ürün satar israilde evlerin cepheleri hep mermer kaplıdır. O zaman mermerciler mermer satmayacak mı?

Söyle

06 Kasım 2023 Pazartesi 18:35

Bırakın şimdi saçma sapan markaları ilan edenleri. Şu ana kadar israil malı bi ürün satıyormuydunuz sanki. Bizde bilelim israil menşeli ürün nedir mesela onu almayalım.

Saray köpeği

06 Kasım 2023 Pazartesi 18:07

Sahtekarlar sözde müslüman din tüccarları

Muhammed mustafa

06 Kasım 2023 Pazartesi 17:04

Tarih boyunca Türkleri sırtından vuran , yunanistana, ermenistana ,Rum kesimine destek veren ,Türk düşmanı Filistine dua ederek zeka seviyeniz ortaya çıktı.

Tayyipcan

06 Kasım 2023 Pazartesi 17:01

Tüm akp ve MHP lileri cola fanta alıp yollara dökmeye davet ediyorum , Ayrıca perdeleri kefen gibi giyip gazzeye gitmeye hazır diyip, hadi gönderelim denince kaçmaya davet ediyorum

DEDEKTİF

06 Kasım 2023 Pazartesi 16:17

Çok büyük saçmalık... uluslar arası ticari anlaşmalar var..ithalat ihracat zarar görür..Daha Akılcı politikalarÜretmek lazım. Canımızın kızdığı her ülkenin mallarına boykot uygularsak kapatalım dükkanı Gitsin.....

Vatandaş

06 Kasım 2023 Pazartesi 15:46

Ben vakko'nun ,komili'nin yerinde olsam milyonlarca liralık tazminat davası açardım.nerdeyse her markaya israil malı yazan tipler var.yazdıkları markaların hepsi Türkiye'den çekilse millet açlıktan ölür.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR